2777
2789
عنوان

خدایا من از همه دنیا پیش تو گله میکنم ، گله از تو رو پیش کی ببرم !!!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8003 بازدید | 37 پست
MOonLighT عزیز
به خدا این مشکل تنها مختص به شما نیست

من هم 6ماه که امپول و دارو مصرف میکم
وفولیکول های خو.بی هم دارم
ماه گذشته که عمل لاپرا کردم
دکترم بهم گفت تخمک های خوشگلی هم دارم
ولی نینی درست نشد که نشد

توی این مدت پری دیر میاد
بعد از 10 دقیقه بی بی چک + میشه ولی 2روز بعدش پریود میشم
دلم خیلی میگیره
ولی صبوری میکنم
در جا از خدا تشکر میکنم
و ازش درخواست صبر و تحمل میکم
شما هم پناه بر خودش ببر
شاید حکمتی درکاره
 هدایای خداوند به من.وهمسرم      لاحول ولا قوه الا بالله           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تینا جون از نوشته هات اشکم دراومد به خدا ...خیلی ناراحت شدم .. من کم و بیش با شما آشنایی دارم ...بیشتر پستهاتو دیدم و میخونم.. نمیدونم چی بگم که تسکینت بده ولی از صمیم قلبم در این دل شب از خدا میخوام که هر چه زودتر حاجت قلبیت براورده بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشی...انشاالله...

راستی ببخش عزیزم که دخالت میکنم شما چرا آی یو آی نمیکنی؟
عزیزم هیچ چیز را به زور از خدا نخواه . ولی همیشه دعا کن و حاجت بخواه . ولی بسپر به خودش که بده یا نده . دیر بده یا زود . من یک زمانی ( نه سر بچه البته ) همه چیز را به زور میخواستم و هزار جور دعای رفع حاجت می خوندم و هزار بار هم گله میکردم . ولی همیشه بعد گرفتن حاجتم سرم به سنگ میخورد . این را نگفتم که بترسونمت . ولی به خصوص بچه را خیلی ها معتقدند که از خدا به زور طلب نکنید . دلت را صاف کن و از خدا بخواه و واقعا توکل کن و بدون که توی هر کاری که اون برایت بخواه خیر هست . مادر شدن بزرگت ترین لذت دنیا است و به تو حق میدم که گله مند باشی که چرا نمیشه . ولی بدون به وقتش همه چیز درست میشه . من برایت دعا میکنم .
سارا جان دوست قدیمی ،راسپینا جان ، کفشدوزک جان ،مریم جان ،روشی جان ، سارا جان و مامانی سیاوش کوچولو.....

از همتون که اومدین دلداریم دادید ، همدردی کردید ، راهنماییم کردید ، دعام کردید ......از همتون ممنونم

انشاءاله خدا بخاطر این دل مهربون و پاکی که دارید هر چی میخواین بهتون بده ...

ممنون
ممنون
امیدوارم خدا اول صبر و طاقتم رو زیاد کنه ، و بعد اگه صلاح دید من رو هم مامان کنه ....

بخدا حرفای تک تکتون بهم هم امید داد هم درس...
ممنونم خواهرای گل و خوبم

برام دعا کنید
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…

من نمیدونم چه جوری این حرفو بگم ولی میگم من خیلیارو مادر کردم سه تا بچه خودم توو وجودم نه ماه زحمت کشیدم و ازشون گذشتم ولی کو خدا هیچ وقت خدا به من و آرزوهام توجه نکرد هر کاری کردم که خدا منم ببینه ولی ندید هیچ وقت خیلی دل مردم خیلی خسته از این دنیا...

خدایا دست از امتحانم بردار چیزی نه میدانم نه می خواهم بدانم