2777
2789
عنوان

خدایا من از همه دنیا پیش تو گله میکنم ، گله از تو رو پیش کی ببرم !!!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8003 بازدید | 37 پست
سلام هستی جونم
الهی بمیرم برات عزیزم

وای چقدر برات خوشحال بودم ، نازی

لابد صلاح تو هم در این بوده ، نمیدونم حکمت خدا چیه ؟!!! قربونش برم که حکمتش مارو کشته ، قربونش برم نمیدونه ما آدما شعورمون به حکمتش نمیرسه و خسته میشیم....

گلنار جانم ، منو ببخش اگه باعث ناراحتیت شدم ، بخدا امروز که پری شدم سر کار بودم با هر بدختی سعی کردم گریه نکنم ولی وقت اذان ظهر دیگه نتونستم ولی نمیشد تو محیط کار گریه کنم ، شوهرم هم به اندازه کافی خودش ناراحته ، به مامانم هم که نمیتونم بگم ، میخواستم هم با خدا درد و دل کنم هم با دوستان نی نی سایتی که همیشه باهام بودند و تنهام نزاشتند ، بخدا قصدم ناراحت کردن کسی نبود

یا امام رضا

هستی جونم آخه چرا اینجوری شد ؟ بمیرم خیلی سخته
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تینا من هنوز دارم حساب میکنم کی باید برم برای تعیین جنسیت ؟

کی باید برم سونوی ان تی ؟

کی باید برم خرید سیسمونی؟

به خدا دارم دیوونه میشم

صبر کن عزیزم فقط صبور باش و از خدا بخواه بهترینها را برات رقم بزنه
مون کایند عزیزم
ما حتی یه جورایی هم اسم و هم تفکر هم هستیم ، مون کایند یعنی مهسا ، درسته ؟
میدونم آدمایی مثل من زیادند ، من تنها نیستم شاید من صدایی بودم برای همه اونایی که مثل ما هستند ، شاید خیلی ها تو این نی نی سایت به درد ما دچارند ،

مون کایند جان ، خدا منو نبخشه اگه ناشکریش رو بکنم

خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا شکر به درگآه نازنینت
شکر به همه داده ها و نداده هات

خدا جون فقط یه کم نظر لطفت رو به ماها بیشتر کن البته اگه صلاح میدونی ....

هستی جونم ،
مو به تنم سیخ شد ، وای توروخدا ، چطور طاقت اوردی ؟!!!
خانومم میدونم هیچ حرفی نمیتونه حس تلختو تسکین بده
چشم هستی جونم

تو راست میگی ، واقعا خدا میتونست من این ماه باردار باشم ولی تو ماه 5 سقط بشه ، یا تو ماه 8 کیسه آبم پاره بشه ، یا مشکلی نی نی داشته باشه ، یا نمیدونم ....

شاید به صلاحم بوده که فعلا نشده ، نمیدونم ....

ولی همیشه یه اما و اگر تو ذهنم میمونه ....
پس اون خیلی هایی که بی دردسر صاحب فرزند میشند ، یا آدمهای خیلی بدی اند یا خیلی خوب ؟!!!!

قربونش برم
من بد موندم تو حکمتش
شکرت خدا

هستی جون من رو بهش صبر بده
کمکش کن زودی خوب بشه
و خیلی زود هم صاحب یه نی نی خوب و سالم بشه
سلام دوستای خوبم...

مون لایت عزیزم دردمون مشترکه...کاملا درکت میکنم...خانومی هر کس با یه چیزی آزمایش میشه...فعلا بوته آزمایش ما بچه دار شدنمونه...این معنیش بدی ما یا خوب بودن اونایی که بی دردسر بچه دار میشن نیست...اونا هم به طرق دیگه ای دارن آزمایش میشن عزیزم...زندگی همینه...انشالله ازین آزمایشا سربلند بیرون بیایم و هممون به زودی مامان بشیم...خدایا من یکی خیلی شاگرد زرنگی نیستم...مثل یک استاد مهربون تو امتحانا کمکم کن..
از همه اونایی که اومدند و دلداریم دادند ممنونم

به خدا من ناشکر نیستم ،
من خدا رو خیلی دوست دارم
میدونم بنده خیلی خوبی نیستم ولی بد هم نیستم

خدایا به همه چیزت شکر

فقط تنهام نزار

تو نباشی من واقعا نمیدونم چیکار کنم ، میترسم ، همیشه یار و یاورمون باش

دوستان شاید نباید این تاپیک رو میزدم ! من یه جوری انگار میخواستم بخدا نامه ای بنویسم ، نمیدونم شاید باید تو یه دفتر مینوشتم ، الان احساس عذاب وجدان دارم ، که باعث تاثیر و تفکر منفی شده ، و باعث شده این حس بهم القا بشه که نکنه ، دارم ناشکری میکنم ، نکنه دارم ظلم میکنم ، این حسا بدتر از حسی بود که داشتم ، با زدن این تاپیک احساس میکنم حس بدتری پیدا کردم ......

خدا جونم من کی باشم که بخوام از تو گله کنم ، من غلط بکنم ! من داشتم فقط باهات درد و دل میکردم همین ....
خدا جونم از من قهری بدل نگیری ، ازم نرنجی چون طاقت این یکی رو اصلا ندارم ....
قربونت برم خدا جون
هر وقت خواستی نی نی بده
من هم سعی میکنم به داده هات خوش باشم و هر روز شکرانه ات رو بگم ...
دیگه گله نمیکنم
دیگه هیچی نمیگم
فقط تو از من نرجنی ( که میدونم تو آگاهی که تو دل من چیه و نیت قلبم چیه )

مانلی و مون کایند جون
امیدوارم خدا اگه میخواد مارو تو این راه امتحان کنه ، اول بهمون صبر بیشتری بده ، طاقتمون رو بیشتر کنه

به قول مانلی جان انشاءاله همگی سربلند از این امتحان بیرون بیام و پاداشمون یه نی نی سالم و صالح باشه
انشاءاله
مون کایند جون خیلی لطف کردی ، ممنونم ازت واقعا

انشاءاله به حق حقانیت خدا ، همگی دوستانی که اومدند اینجا تا یه دلشکسته رو دلداری بدند ، همین امسال مامان بشند و سال دیگه نی نی گلشون رو بغل بگیرند

به سلامت عزیز دلم
منم دیگه برم

التماس دعا

ببخشید اگه ناراحتتون کردم ، برام دعا کنید خدا منو ببخشه در درجه اول

ممنون از همگی

بای

سلام خانومی منم بچه دار نمیشم اگه مال تو دلیل نداره مال من دلیل داره که از شوهرمه
عزیزم ناشکری نکن و چیزی رو به زور از خدا نخواه
کی گفته بچه یعنی خوشبختی بودنش خوبه ولی نبودنشم یه جورایی بد نیست
من الان دارم از نگرانی میمیرم چون منتظر جواب mri کوچولویی هستم که مثل بچه خودمه
نازنینی که بعد از 10 سال دعا و نذر اومده
داره قلبم از نگرانی تیکه تیکه میشه
خدایا کمک
مون لایت عزیز شاید ما ها که حرفاتو اینجا شنیدیم فکر کنیم که شاید نا شکری کردی اما عزیز دل خدا خودش آگاهه و میدونه چی تو دلت میگذره.پس نترس ناراحت نباش احساس بدی هم نداشته باش. هممون گاهی به درد دل کردن احتیاج داریم.هممون گاهی تو امتحان های سخت کم میاریم اما من مطمئنم خدای مهربون هیچ کس رو خارج از توانی که بهش داده امتحان نمیکنه.اگه غیر از این باشه انصاف نیست اما خدا منصفه .یه بزرگی میگه:" ابواب ملکوت برای کسانی که در نهایت صبر آن را میکوبند هرگز بسته نمیماند."
پس صبور باش و دعا کن.
عزیزم خیلی غصه خوردم برات اما جز شکر نمیشه کار دیگه ای کرد.
سه سال پیش منم مثل شما همش ازش گله داشتم که چی میشه اگه به منم یه نینی بدی من که انقدر بچه ها رو دوست دارم من که بهترین شرایط رو دارم ؟ من که همه کار کردم این همه دارو و عمل بی نتیجه. تا اینکه بار 3 میکرو جواب آز مثبت شد قشنگ ترین روزهای زندگیمون بود اما زود تموم شد. 6 ماهگی و زایمان زودرس بدون هیچ دلیلی. 1 سال دیوونه شده بودم همش میگفتم خدایا نمی دادی بهتر بود تا اینکه مزش رو چشیدم. تکوناشو حس کردم حالا من با این سیسمونیا چه کار کنم. اما حالا اروم تر شدم میگم حتما یه حکمتی بوده .دیگه سپردم دستش میگم من تلاشم رو میکنم اما حتی به زور دعا ونذر هم ازت چیزی نمی خوام هر چی از دستم بر می اد میکنم تا تو کمکم کنی. الان شادی ندارم اما تا حدودی آرامش دارم. به مرحله رضا رسیدم
چون میگذرد غمی نیست
سلام مون لایت عزیزم منو یادت هست ؟که یبار برات پست گذاشتم شوهرمن وشما مشکلشون مثل هم بود
منم دقیقا مثل توام گاهی اوقات فکر میکنم اگه خدا بهم بچه نمیده شاید من قراره بمیرم وبچه ام بی مادر بزرگ شه
منم هردوا ودرمونی کردم هرنذر ونیازی چقدر استغفار چقدر رازونیاز ولی ............. نمیخواد امروز منم پری شدم دقیقا علائم بارداری داشتم حالت تهوع حتی دور سینه هام درد میکرد رگهای سینه ام برجسته شده بود کمردرد داشتم منم فعالیت زیاد داشتم ولی .............
منم دوبار بی بی مثبت شد چقدر از خوشحالی گریه کردم با شوهرم چقدر نقشه کشیدیم ازخوشحالی نفسم بالا نمیومد همون موقع سجده شکر کردم ولی..................
خدایا اگه داری امتحانون میکنی صبرشم بده من خیلی خسته شدم حتی کارم رو هم ول کردم از صبح تاشب توی خونه ام هیکل خوش فرمم بهم ریخته اعصابم بهم ریخته یه دختر برجنب وجوش واکتیو به چه روزی افتاده
خدایا خودت کمکمون کن
من کاملا درکت میکنم منم همین شرایط رو دارم چند شب پیش خواب دیدم رفته ام امام رضا یه دختربغلمه کنار ناقاره خونه امام رضا ایستادم وگریه میکنم شوهرم هم همون شب خواب دیده بود ولی بازم نشد همین خوابها چقدر بهم امید داده بود