2777
2789
عنوان

خواب عجیب مادرم برای من 😱..اصلا تعجب کردم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 87 پست
واقعااا خدا کنه ب زودی مشخص میشه نتیجه خوابش 😀

برو ثبت نام کن دانشگاه آزاد دانشگاه مجازی هررشته بزنی قبولی

خوووودکشیییی واسه درس

یا خدااااااااااااااااا

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

خدا رو شکر روشناییه واست همه چیز می زره و خوشبخت و خوشحال میشی صبوری کن

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرها به خاطر پیوند عمیقی که با بچه هاشون دارن میفهمن. ممکنه خودشون متوجه نشن اما روح  سعی می کنه تو خواب به انسان یه آدرسهایی بده.

منم برام اتفاق افتاده که مادرم درموردم خواب دیده و من متعجب شدم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

من شهر دیگمم

یبار عصر به شوهرمم گفتم دلم حلیمم میخاد

دوبارع بعدش منصرف شدمم

روز بعدش مامانم زنگ زد گفت امشب تا صبح تو خوابم هی میگفتی به بابام بگو بره برام حلیم بگیره

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
نکن خودکشی خواهر میخوای مامانت رو پیر کنی دلت میاد چقدر سنگ دل بیچاره تو خواب چیا میبینه😔😔😔

چشم عزیزم من پشیمون شدم از خودکشی الانم ب شدت گذشته ب فکرش نیستم تصمیم گرفتم درست شم ولی اخه خواب مادرم دقیقاا شبیه شرایط الانم بود ‌! 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

به خاطر عشقی که بهت داره روحش خیلی بهت نزدیکه راحت با درونت رابطه برقرارمیکنه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
واقعااا خدا کنه ب زودی مشخص میشه نتیجه خوابش 😀

ببین یه چیزی 

اگرم قبول نشدی به دررررررررررک  والا 

کنکور واسه آسایش و آرمش هیت  وقتی 

اینقد تحت تاثیر گذاشته تورو  

ولش کن  والا بخدا 

بگو به درک  فدا یه تار موی سرم 

خودتو ماچ کن  😍👍

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مشکل خانوادگی داری ؟منظورم اینکه تو خونه بحث و دعوا هست؟ 

ن ن اصلا اون نیست مشکل خودمه درگیره کنکورم خیلی زحمت کشیدم واسش دلم میخواد قبول شم ی امیدی دارم ک گفت از تاریکی اومدی بیرون شایدد ی فرجی شه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

فقط تصور کن داغ جوون دیدن چقد پدرمادرتو پیر میکنه دگ حتی بهش فکرم نکن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یا خدا دختر بیخیال ما این همه درس خوندیم به کجا رسیدیم نبینم از فردا افسرده باشی😡😡

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.