2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه بدون حرص و جوش خوردن بنویس،این غیرقابل فهمه

وای چقدر غلط املایی داشت. هیچی هی بهم میگفت توتا کلاس چند درس خوندی که این حرف وزدی من خجالت کشیدم. چندباری هم گفته زنا ناقص العقلن من عصبی شدم این حرف وکشیدم وسط که تواگه عقل داری این حرف ونمیزنی توکم عقل تری اصلا بی عقلی

زندگی همچنان زیباست
شمامعذرت خواهی کردی  انشاالله ایشون هم میبخشن دیگه کشش نده

این از اخلاق بده منه که یکی ناراحت بشه توسط من. عذاب وجدان ولم نمیکنه سیدم زود هم جوش میارم بعد سریع پشیمون میشم

زندگی همچنان زیباست
مسخره بازی دیدی چایی را میگن تازه جوش و دیر دم الکی گفتم منم زود جوش میارم

غروبی هم داشتیم بیرون میرفتیم بچم گریه کرد نیومد من گفتم نمیام همه بیرون منتظر بودن بریم. دامادمون بهم میگه گفتی بریم بیرون الان همه منتظریم نمیای ول کن منو بعد عصبی شد رف تو ماشین نشست بعد شوهرم اصرار کرد تو برو من بچه رو دارم رفتم بهش گفتم چرا اینجوری میکنی دیدی بچه گریه میکرد گفتم نمیام حالا این ناراحت شدن داره خواهرم داشت طرف من میگرف که چرا شوهرش اینکاروکرده

زندگی همچنان زیباست