2777
2789
عنوان

کیا مریم پور بی ازار رو میشناسن؟؟

283 بازدید | 29 پست

توی پاپیون کاربره و داستان واقعی زندگی میذاره..چجوری داستاناشو از اول شروع کنم بخونم..اخه زیر هرپست یه تیکع هست و قسمت اول و بعدش مشخص نیس کدومه

..چیکارکنم🥺🥺

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

ایا بجز زیر پستها جای دیگه ای هم داستان کاملشو گذاشته؟؟

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه داستان عالی پیدا کردم توش ولی قسمتای اولشو نمیبینم معلوم نیس چجوریه اول و اخرش

ببین پیج اینستاش بازه برو اونجا بخون 

جدییی؟؟ باشه گلم ممنون..راستی نمیدونی توی پاپیون چطور میشه خوند من که نفهمیدم!!

یا روی هر پستش مینویسه قسمت یک یا قسمت بیست .باید قسمت اولشو پیدا کنی 

ندیدم نوشته باشه قسمتاشو فلان میتونی یه عکسی چیزی بفرستی ببینم کجاشه؟؟بی زحمت هاا