2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر ادم میترسه عفونت بگیره مریض بشه 

اگه راجع به کاپ میگید نه اتفاقا ریسک عفونت با پد و تامپون بیشتره

کاپ اگه درست ضدعفونی بشه و به موقع تعویض بشه امکان عفونت رو خیلی میاره پایین

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
فک نکنم باکره ای همچین کاری کنه نمیشخ ک

چرا میکنن

خب بعضیا باکره بودن واسشون اهمیتی نداره

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
یکی منو حالی کنه اون کاپ بزرگ رو باید کاملا داخل واژنت فرو کنی ؟

بزرگ‌نیست که

اندازش استاندارد واژنه

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اها من دخترم نمیدونم اندازه واژن چقده

واژن کاملا انعطاف پذیره ولی خب اینم بزرگ نیست

شاید تو عکس بزرگ بنظر میرسه

خیلیا ازش تعریف میکنن و میگن عالیه میگن حتی تو زمان فعالیت شدید هم نشت نمیده فقط باید کیفیتش خوب ب ...

سایزش رو چجوری باید انتخاب کرد؟

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
من سفارش دادم منتظرم برسه دوازده سیزده نفر از دوستام استفاده میکنن و خیلی راضین اگه درست جا بیفته ...

یه دفعه تو فعالیت شدید خارج نمیشه از بدن؟

میگم خودمم قصد دارم بگیرم

ولی تو نظراته دیجی کالا خوندم میگفتن برید پزشک زنان میگه بهتون

ولی فکر کنم واسه کسی ک زایمان نکرده کوچیکترین سایزشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
میگم خودمم قصد دارم بگیرم ولی تو نظراته دیجی کالا خوندم میگفتن برید پزشک زنان میگه بهتون ولی فکر ک ...

آها دکتر باید بگه سایزش رو

ممنونم

یه دفعه تو فعالیت شدید خارج نمیشه از بدن؟

نه عزیزم

لبه هاش سوراخه بعد دقیقا نمیدونم ولی میگن بخاطر اون سوراخ های ریز کاملا کیپ میشه به دیواره های واژن

من از خودشون پرسیدم چند تا سوال پرسیدن و یه تستی که انجام دادم بعد سایزشو گفتن