من دو تا داداش دارم هردوتاشون بزرگ تر منن بزرگترین داداشم ۳۲سالشه بعد من برا تولدش همیشه کش مو و گیره سر دخترونه میخرم 😂😂😂برا اون یکی که ۲۲سالشع کتاب قصه بچگونه 😂😂😶😶😑دوشنبه تولد اون داداشم که بزرگ تره بود براش گیره سر و کش مو سفارش دادم گذاشتم هم برایش استوری 😂😂😂بعد دیشب به من گفت برا تولدم چیز سفارش دادم میارن خونه تحویل بگیر(من یه چند هفته تنهام 🙄مادر فرمودند در را باز نکن و تلفن هارا هم جواب نده 🙄)منم گفتم باشه حالا چی خریدی گفت عبا (ابا (غلط املایی نگیرین🙄😂)و عمامه خریده😂😂بهش گفتم سیاه باشه لطفاً گفت آره سیاهه😂😂 صبح طرف زنگ در رو زده ساعت هشت صبح رفتم گرفتم ،حالا اصلا داداش من تو این کارا نبود 😂😂😂الان کادو که خودمم گرفتم کادو الان میزارم ،عبا و عمامه هم هستا ولی چون مال من نیست باز نکردم کارتونشو
به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین