2777
2789

من دو تا داداش دارم هردوتاشون بزرگ تر منن بزرگترین داداشم ۳۲سالشه بعد من برا تولدش همیشه کش مو و گیره سر دخترونه میخرم 😂😂😂برا اون یکی که ۲۲سالشع کتاب قصه بچگونه 😂😂😶😶😑دوشنبه تولد اون داداشم که بزرگ تره بود براش گیره سر و کش مو سفارش دادم گذاشتم هم برایش استوری 😂😂😂بعد دیشب به من گفت برا تولدم چیز سفارش دادم میارن خونه تحویل بگیر(من یه چند هفته تنهام 🙄مادر فرمودند در را باز نکن و تلفن هارا هم جواب نده 🙄)منم گفتم باشه حالا چی خریدی گفت عبا (ابا (غلط املایی نگیرین🙄😂)و عمامه خریده😂😂بهش گفتم سیاه باشه لطفاً گفت آره سیاهه😂😂 صبح طرف زنگ در رو زده ساعت هشت صبح رفتم گرفتم ،حالا اصلا داداش من تو این کارا نبود 😂😂😂الان کادو که خودمم گرفتم کادو الان می‌زارم ،عبا و عمامه هم هستا ولی چون مال من نیست باز نکردم کارتونشو 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بدبختا سینگل ب گور شدن 

توعم کادو نخر ب اسم داداشت ب کام خودت😂

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای برادر ۳۲ سالت کش مو و گیره میخری؟؟؟؟؟؟؟ادم تو این نی نی سایت چ چیزا ک نمیشنوه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
برای برادر ۳۲ سالت کش مو و گیره میخری؟؟؟؟؟؟؟ادم تو این نی نی سایت چ چیزا ک نمیشنوه

واس خودش میشه دیگه😂😂😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

اره اصن یه ثانیه تصور کردم مرد گنده 

الان باید برا دخترش کش مو بخره 

بعد یکی مسخره اش کنه اینجوری

چندشع واقعا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واس خودش میشه دیگه😂😂😂

نخره ک سنگین تره چ کادو دادنیه اخه😶😶 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
کلا توژنتون کادوی عجیب غریب هس  عبابراچیشه؟

موقع نماز خوندن برای اقایون ثواب داره عزیزم

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین