2777
2789

سلام دوستان هر حاجتی که دارین نیت کنین براتون امن یجیب بخونم، لطفا برای شفای خواهر زاده ام دعا کنین، پنج ماهشه یه حادثه براش پیش اومده😭. ان شاالله همگی حاجت روا خوندم لایکتون میکنم🌹🙏

{{{ اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء }}} ((یا مُجیبَ المُضطَرّ ، یا مُجیبَ المُضطَر، یا مُجیبَ المُضطَراَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ))

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

@donya_ghamgin    برا دوستم بخون...تشکر/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم براش.انشالله حاجت روابشین

دعا کن مادرشوهر.من راضی بشه خونه مستقل داشته باشیم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

ان شاء الله حالش خوب ميشه

زنداداش منم ٣ ساله سرطان داره با ٤ تا بچه كوچيك 

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم

امن یجیب مضطر اذا دعا ویکشف سوء

خدا شفاش بده بحق امام عصر عج

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

استارتر ازته دلم دعاش می کنم براش حمد شفا می خونم ان شاء الله شفای عاجل پیداکنه آمین

منم خبلی محتاج دعا هستم هرکی پستم ومی بینه از ته دلش دعام کنه خداامروز مشکلمو حل کنه.

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚