موضوع از این قراره ک پدرم ب مادرم وابستگی داره و وقتایی ک مثلا صداشو میبره بالا یا از کوره در میره خیلی بعذش عذاب وجدان میگیره برا همین تا میتونه کادو میگیره برا مامانم خیلی خیلی تابع مامانمه و ب طوری زن ذلیله🤣🤣(اینایی ک میگم بخداااا پز نیست فقط میخوام اصل کار دستتون بیاد)
بعد مامانم تنها چیزایی ک براشون پول خرج میکنه زمین لباس طلا و اصن پولشو برا چیز دیگه خرج نمیکنه و خب طی این چند سال زندگی با بابام پولاشو همه خرج طلا کرد چه اونایی ک بهش ارث رسیده چه چیزایی ک بابام براش میخره(اینم بگم پدربزرگ مادریم از بابام پولدار تره یعنی نصف چیزایی ک مامانم داره از پدر خودشه)
حالا ببینید یکی از عمه هام ک رفیق مادرمه با زن عموم مشکل شدید داره و اینا داشتن بحث میکردن ببینید خدایییی تقصیر عمم نیست چون واقعا زن مهربونیه نمیتونم بگم سر چی چون درجا شناسایی میشم
اقا خلاصه وسط بحث زن عموم خیلی جدی برمیگرده میگه من مثل اون مریم(مامانم)نیستم ک گدا گشنس تا ازدواج کرد حامد(بابام) تیغ زد ازش چاپید برد و من برا خودم برو بیایی دارم گدای پول اینو اون نیستم(و حالا جالب اینجاس پدر مامانم از بابام پولدار تره و هنوز ک هنوزه برا مامانم خرج میکنه ) و ببینید مامان من برا همه صدشو میزاره متاسفانه با همه مهربونه همرو عین بچه خودش دوست داره و مادری میکنه ولی ببینید اخر چی پشت سرش میگن😂
مامانم هم موقعی ک عصبانی شه من ک هیچی بابامم ازش میترسه و خلاصه دیشب مامانم زنگ زد صد تا گنده بار زن عموم کرد یجوری ک زن عموم دیگه خفه شد و مامان بزرگم و بابابزرگ پدریم همه ب مامانم گفتن حق باتوعه اون بهت توهین بی دلیل کرده
نظر شما چیه