2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 25 پست

همه ی علائمشو داشتم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ما خیلی رعایت میکردیم  اصلا فکر نمیکردم بگیریم  ولی متاسفانه از خونه مادر شوهرم گرف ...

رعایت میکردین خب چرا میرفتین اونجا؟؟؟؟؟

الان میگن بیشترش خانوادگی شده

خدایا خودت به همه رحم کن

کسی هست رعایت کرده باشه ولی بگیره؟ اخه من همینجا شنیدم گفتن رعایت کردیم ولی گرفتیم.چطور میشه

من کامل رعایت کردم از رور اول مهمانی دورهمی همه تعطیل حتی خواهر شوهرم طبقع بالاست نمیاومد با حتی با ماسک چیزی میاوردی میرفت 

ولی خوب همسزم‌سرکار میره از ۷صبح تا ۶غروب بیرون تازه کارش اداری ارباب رجوع زیاد ندارن 

من کامل رعایت کردم از رور اول مهمانی دورهمی همه تعطیل حتی خواهر شوهرم طبقع بالاست نمیاومد با حتی با ...

همسرت رعایت میکرد؟ 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
همسرت رعایت میکرد؟ 

خیلی بیشتر از من

ماسک میزدی حتی  با خودش،میبرد میگفت چون تایم‌زیادی بیرونم عوض کنم خونه میاومد رو تراس لباس مینداخت حتی سویج و مدراک یه جعبه گذاشته بود داخل اون میزاشت فورا میرفت دوش میگرفت بعد میاومد مینشست 

خیلی بیشتر از من ماسک میزدی حتی  با خودش،میبرد میگفت چون تایم‌زیادی بیرونم عوض کنم خونه میاومد ...

پس چطور شد😣😣

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
رعایت میکردین خب چرا میرفتین اونجا؟؟؟؟؟ الان میگن بیشترش خانوادگی شده خدایا خودت به همه رحم کن

بله دقیقا درسته 

ما هیجا نمیرفتیم فقط خونه مامانم و مادر شوهرم 

که وانم همه مبتلا شدن 

ولی همچنان همسرم اصرار داره گه بره اونجا 

ولی من سعی میکنم فاصله رو رعایت کنم