2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن

145 بازدید | 25 پست

کسایی که کرونا گرفتن بیاین بگین از کجا فک میکنید گرفتید؟

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

من نگرفتم ولی بسیار ساده تست میدی و چندساعت بعد جوابشو بهت میدم میفهمی گرفتی یا ن :) 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل علایم‌شبیه سرماخوردگی معمولی بود بعد کم کم شدید شد تب بدن دردسردرد 

از کجا عزیزم.علائمشو نگفتم

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
من نگرفتم ولی بسیار ساده تست میدی و چندساعت بعد جوابشو بهت میدم میفهمی گرفتی یا ن :) 

درد داره؟

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

عزیزم قشنگ بخون.میگم از کی گرفتید کجا گرفتید

درد داره؟

من ندادم ولی شنیدم تست دهان و بینی خیلی درد داره

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

کسی هست رعایت کرده باشه ولی بگیره؟ اخه من همینجا شنیدم گفتن رعایت کردیم ولی گرفتیم.چطور میشه

کسی هست رعایت کرده باشه ولی بگیره؟ اخه من همینجا شنیدم گفتن رعایت کردیم ولی گرفتیم.چطور میشه

ببین ما خیلی رعایت میکردیم 

اصلا فکر نمیکردم بگیریم 

ولی متاسفانه از خونه مادر شوهرم گرفتیم

من از مادر شوهرم گرفتم  میدونستم مریضه خونشون نمی رفتم بعد یک ماه که کلی گلایه کرد که به من سر نمی زنین رفتم خونشون از اونجا گرفتم البته خفیف بود واسه من مثل مادرشوهرم  شدید نبود

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم