2777
2789
عنوان

کمک...

145 بازدید | 28 پست

یه سوال دارم

من یه دختری هستم که به شدت درونگرا هستم 

کلی دوست و رفیق دارم اما با اونا که نمیشه درد و دل کرد

مادرم هم همیشه یه کلمه که میخواستم حرف بزنم منو از خودش دور میکرد یا قضاوتم میکرد

الان ۱۸سالمه با این سن کم کلی درد و غم و مشغله فکری دارم

کسی هم نیست که بتونم حرفام بزنم

بدون اینکه قضاوت بشم

بدون اینکه به غم و دغدغه هام بخندن

چندبار امتحان کردم تا خواستم درد و دل کنم میگفتن شکمت سیره پول هم داری از بیکاریه

ولی اونا نمیدونن من از بس تو خودم ریختم الان یه دمبل چرکی هستم

از غصه و نداشتن همدم دلم داره میترکه

کلی دوست دارم ولی مثل الان که فشار روم هست یکیو پیدا نمیکنم بتونم حرف بزنم

همیشه چون درونگرا بودم مامانم بهم انگ بی احساس و بی فکر بودن میزنه

هرجور بخواد رفتار میکنه

هرکی از هرجا دلش پره رو من خالی میکنه

من دردامو به کی بگم؟

آدمی هم نیستم که بتونم با پسر دوست بشم چون درکم نمیکنن همش دنبال هدف خودشون هستن

من چه کنم؟

بگو ما گوش می دیم😄

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

منم دقیقا مثل توام،هروقت دلم میگیره همه حرفام و بدون سانسور و هرچی که تو دلمه رو برگه مینویسم ،حالا یا با خدا حرف میزنم یا هم غرغر میکنم،اینقد میگم تا همه حرفای دلم خالی بشه،بعدم برگه رو یا میندازم دور یا آتیشش میزنم،کاری میکنم که کسی نبینش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه خودتو مشغول کنی حالا با درسو کتاب

کلاس باشگاه 

کلا هر شب برنامه هاتو مرور کن که مثلافردا قراره فلان کارو انجام بدم 

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
بهترین کار اینه خودتو مشغول کنی حالا با درسو کتاب کلاس باشگاه  کلا هر شب برنامه هاتو مرور کن ...

سرم خیلی شلوغه

یه ثانیه هم بیکار نیستم

درگیر درس و کتابم

ولی به حدی حرف تو دلم مونده به حدی بغض دارم که دیگه هیچی شادم نمیکنه با کوچکترین حرف اطرافیان میشکنم

چه بگم فقط بغض داره خفم میکنه

شوخی کردم همه چی رو همه جا نباید بگی اونایی که می دونی مشکلی پیش نمیاره بگو منم همدمی ندارم همش میریزم تو خودم ولی خب درکت نمی کنم مگه چی میشه که افاقای زندگیتو تو دلت نگه داری ؟؟سخته؟؟

والا منم مثل توام دقیقا ولی اصلا برام سخت نیست

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
منم دورنگرا هم اما هیچ دوستی ندارم. اصلا کسی دوستی قبول ندارم. دوست ها فقط به آدم آسیب می زدنند.

منم همینطورم

با کلی ادم در ارتباطم

ولی همچین لحظاتی خودمم

دلم میخواد حرف دلمو داد بزنم تا خودم بشنوم دارن از وجودم بیرون میرن

شوخی کردم همه چی رو همه جا نباید بگی اونایی که می دونی مشکلی پیش نمیاره بگو منم همدمی ندارم همش میری ...

وقتی کلی فشار رو شونه هامه و مادرم که خودش منو به وجود اورده زل میزنه تو چشمام و میگه بی احساسی و هیچ دردی نداره

صبحا کله سحر تا اخرشب درگیر درس خوندم منت نمیذارم دارم برا اینده خودم میخونم اما مامانم در میاره میگه بیکار و بیعاری تو هیچی نمیشی

اون کجاست وقتی من تو اتاقم با تموم سختی ها و‌مشکلات و دغدغه هام میجنگم؟

کجاست وقتی توهین و حرف دیگران تو دلم نگه میدارم و با نقاب میرم بین مردم؟

مامانم هیچوقت منو ندید

تک دخترم

از کلاس اول تا الان که بالغم دردا و مشکلاتمخودم با عقل ناقصم حل کردم 

ولی نمیدونستم شونه های من تحمل این همه تنهایی و مشکل نداره

هیچوقت نذاشتم خانوادم بخاطرم ذره ای نگرانی داشته باشن

الان حقم نیست که آرامش منو خراب نکنن؟

انتظار دارم یکم درک بشم

اگه تو زندگی همراهم نیستن حداقل مقابلم نباشن

مامان منم همینه به خاطر همین الان که۱۶سالمه رفتم سر کار تازه مادرمن فحشمم میده😭😭

واسه من جواب میده،حس میکنم سبک تر از قبل میشم،مخصوصا وقتی حرفایی که دارم مینویسم مخاطبش خدا باشه ،حس ...

من از خدا هم ناامید شدم همیشه بنده خوبی بودم

همیشه برا خانوادم دختر خوبی بودم

اما آتیش میگیرم وقتی مادرم بدترین دخترا نشونم میده و میگه ببین چه خوب میگردن و میپوشن خاک تو سرت

بخدا قسم اگه من خوب نمیگردم و خوب خرج نمیکنم بخاطر اینه که نمیخوام خانوادم اذیت بشن

بخدا نمیخوام از طرف من اذیت بشن

مامان منم همینه به خاطر همین الان که۱۶سالمه رفتم سر کار تازه مادرمن فحشمم میده😭😭

مادر من بهم هزار انگ میزنه

همیشه سعی کردم آسه برم و بیام

کمترین خرجا رو کردم

همیشه قناعتکردم

با اینکه وضعشون خوبه ولی همیشه گفتم من خرج نکنم تا بتونن قسط بدن

ولی حالا مامانم در میاره میگه خاک تو سرت دخترای مردم بببین

خاک تو سرت ساده میگردی