2777
2789
عنوان

این کلاه با چه لباس هایی ست میشه؟

958 بازدید | 24 پست

این کلاه را خریدم همراه شال گردن رنگ خودش ولی الان از خریدش پشیمونم حس می کنم سخت ست میشه نظر شما چیه؟ رنگ خردلی منظورمه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاب ب روت دارم میترکم حسش نیس برم دس ب اب🥴😀

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
با کاپشن سورمه ای خیلی خوب میشه

کلا قشنگ هست؟ 

فکر می کنم خیلی جیغه 

واقعا پشیمون شدم 🤦‍♀️

کت جین آبی تیره بهش میاد؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
کلا قشنگ هست؟  فکر می کنم خیلی جیغه  واقعا پشیمون شدم 🤦‍♀️ کت جین آبی تیره بهش میاد؟&n ...

اره خیلی قشنگه از نظر من اره امتحان کن فکر کنم به آبی بیاد کلا به رنگای تیره میاد

گلاب ب روت دارم میترکم حسش نیس برم دس ب اب🥴😀

نه دیگه  می دونم خردلی و مدل این کلاه قشنگه مل با ست کردنش دارم نیازی به این همه اغراق نیست