2777
2789
عنوان

کیا گوشی شیئومی نوت ۸ پرو دارن؟ راهنمایی میخوام (resmi note8 pro)

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 26 پست
اره میدونم نمیخوام سامسونگ تعریف کنم کای نظرم رو دادم  بعدشم بر اساس بقیه کامنت ها نشون میده ک ...

لامصب سامسونگ داره پول برندشو میگیره خیلی زیاده ۴ و نیم میلیون اختلاف قیمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دیجی قیمت کردم ۷ و ۷۸۰  یعنی ثانیه ای میره بالا🤦🏻‍♀️ بعد راسته میگن شارژرشو از تو جعب ...

نه شارژر داره

هندزفری نداره باید جدا خرید

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
وای آره خیلی گرونه منم میخوام وام ضروری دانشجویی بگیرم برای خواهرم بخرم برای کلاسای آنلاینش لازم میش ...

دمت گرم فکر خواهرتی

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت
امروز دیجی قیمت کردم ۷ و ۷۸۰  یعنی ثانیه ای میره بالا🤦🏻‍♀️ بعد راسته میگن شارژرشو از تو جعب ...

وای اره دقیقا 

ن برای ما تو جعبه اش بود

تا دندان دارید لبخند بزنید  
آجی من ردمی نوت 8دارم راضیم صداش خوبه دوربینشم خوبه اوکیه

عزیزم گوشی دو سیمکارته ست؟ بعد از اوناست که میشه جای یه سیمکارتش کارت حافظه انداخت؟ بعد شما میدونی ضدآب هست یا نه؟

شوهر من دو روز پیش خرید  7400 تومن  هنوز باهاش زیاد کار نکردیم ولی اطرافیان راضی ان

عزیزم گوشی دو سیمکارته ست؟ بعد از اوناست که میشه جای یه سیمکارتش کارت حافظه انداخت؟ 

بعد شما میدونی ضدآب هست یا نه؟

[QUOTE=161805330]عزیزم گوشی دو سیمکارته ست؟ بعد از اوناست که میشه جای یه سیمکارتش کارت حافظه انداخت؟ بعد شما میدونی ض ...[/QUOTEیه سیمکارته وامتحان نکردم ببینم جای کارت حافظش میشه سیم کارت گذاشت

نه ضد آب نیست

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.