2777
2789
عنوان

شبیه هم شدن خانوما خوبه یا نه ؟

315 بازدید | 24 پست

الان داشتم رادیو جوان میدیدم . برای یه آهنگ داشت دابسمش هایی که دخترا با اون آهنگ فرستادن رو نشون میداد. همینطور هر سه ثانیه یکی از دخترا رو نشون میداد. 

همه هم خوشگگگگل. ولی داشتم فکر میکردم چقدر شبیه همن . همه بینی ها عمل شده. سبک آرایش ها شبیه هم . یعنی هی فکر میکردم این همون قبلیه ست با یه لباس جدید یا نه؟   

من اصلا منتقد عمل بینی و آرایش نیستما . اتفاقا خودم تا هفته پیش تصمیم داشتم عمل کنم . 

فقط دوست داشتم در این مورد حرف بزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا همه شبیه هم شدن قبلا توصورت کسی نگا میکردی میفهمیدی چطور ادمیه ولی الان نه همه گپی هم شدن ایرانیها بلد نیستن فقط بلدن ازهم کپی کنن بازیگرای ترک رو ببین هرکدوم یه مدلن یه چهره دارن متفاوت و خوشگلن شبیه هم نیستن

اره والا همه شبیه هم شدن قبلا توصورت کسی نگا میکردی میفهمیدی چطور ادمیه ولی الان نه همه گپی هم شدن ا ...

اونام عمل دارن ولی ببین طبیعی 

اصلا ب سختی میشه فهمید 

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         
اره والا همه شبیه هم شدن قبلا توصورت کسی نگا میکردی میفهمیدی چطور ادمیه ولی الان نه همه گپی هم شدن ا ...

حالا اونایی که آرایششون ومدل بینیشون شیک و خوشگله که خوبه. آدم لذت میبره از دیدنشون . ولی اینا که آرایش های خز دارن خیلی رو مخن . 

منم مخالف عمل نیستم ولی الان حتی اونایی که ایرادی هم ندارن دنبال عملن.

تو اینستا کمتر آدمی هست که بینیش عملی نباشه من فکر میکنم اینطوری نیست که ایراد ظاهری داشته باشه عمل کرده باشن به نظرم خیلی باب شده و همه از هم یاد میگیرن😑

خدایا شکرت🤲🍃