2777
2789
عنوان

شبیه هم شدن خانوما خوبه یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 24 پست

دقیقا الان اکثرا دماغ عملی لنز طوسی لب قلوه ای مو بلوند فک زاویه سازی هستن اگه غیر از اینم باشن بقیه مسخره میکنن تو ایران اینجا چقدر شنیدم مثلا ها نده که خوشگل بود ولی صورتش گرد بود می گفتن ماهیتابه یعنی همه باید فک زاویه باشه یا یکی خوشگل باشه چشم ابرو مشکی باشه می گفتن جذاب نیست کاش چشماش رنگی بود اینا همش تحت تاثیر جو جامعه است اینطوری میکنن تا جامعه پیداشون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مخالف عمل نیستم ولی الان حتی اونایی که ایرادی هم ندارن دنبال عملن. تو اینستا کمتر آدمی هست که ب ...

بخدا من کسی رو میشناسم میگفت دماغم خوبه عمل میکنم چون مده 

من کلا دوست ندارم دست کاری های صورت رو

به نظرم جراحی های زیبایی ماله افرادیه که تو سانحه ای مشکلی براشون ایجاد شده نه صورت طبیعی

بله متاسفانه منم همشونو قاطی میکنم اصلا خوب نیس ب نظرم

اخه این کارا ک رسیدگی به خود نیست،تغییر دادنه کلا

رسیدگی مثلا به کارایی ک واسه سلامت و زیبایی پوست و مو و دندان و... انجام میدنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم مخالف عمل نیستم ولی الان حتی اونایی که ایرادی هم ندارن دنبال عملن. تو اینستا کمتر آدمی هست که ب ...

یه دخترو دیدم به قران قسم دماغش عروسک ۱۲سال پیش عمل کرده بود نمیدونم پیش کدوم دکتر ولی خیلی عالی بود گفت امدم دوباره عمل کنم بخدا من همینجوری موندم چی بهش بگم اخه ادم اینقد خرو نفهم میگفت میخام کوچیکش کنم والا مردم عقل ندارن 

منم انگیزه ام از اینکه میخواستم عمل کنم این بود که احساس میکردم همه بینیشون قشنگه و من زشت . خخخ . چقدر احمق بودم. البته گاهی آدم یه مدت طولانی که روی یه چیزی تمرکز میکنه و اشتیاق دستیابی بهش رو داره ، فکرش خیلی منطقی پیش نمیره دیگه

خیلی بده واقعا اگه به خاطر رفع عیبای کوچیک صورت عمل بشه که آدم در اون صورت احساس بهتری به خودش داره خب عمل کنه.ولی آخه اینجوری!!

لب گنده آخه کجاش قشنگه؟یا ابروی پهن اصلا به هر کسی نمیاد چرا اینجوری میکنن؟🤦‍♀️🤣

خدایا شکرت🤲🍃
یه دخترو دیدم به قران قسم دماغش عروسک ۱۲سال پیش عمل کرده بود نمیدونم پیش کدوم دکتر ولی خیلی عالی بود ...

وای آره نگو که این مورد کوچیک کردن رو اصلا نمیتونم بپذیرم. آدم عمل هم میکنه باید طبیعی یا حالا متناسب عمل کنه . تو مطب یکی از دکترا خانومی رو دیدم که به دکتر اصرار داشت تا جایی که میشه میخوام کوچیک شه . این دیگه واقعا بیماری روحیه که آدم از یه عضو چهره ش اینقدر ناراضی باشه که فکر کنه اگه خییلی ریز شه بهتره