2777
2789

امشب بادوستم بیرون بودیم بعد یه پسرع اومد بهش شماره بده باماشین افتادن دنبالمون دوستمم خیلی سبکه 

گفتم بهشون رونده اینجامحل ماست داداشم ببینه ابرومون میره..

خلاصه گوش نکرد پسره شمارشو میخوند منم میگفتم بیا بریم زشته ولش کن شمارشو سیونکن الان همسایه هامون میبینن ..

هستین بقیشو بگم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بالاخره شماره پسره رو سیوکرد 😑

گفت بهش پیام نمیدم بعد الان اورد پیاماشون رو نشونم داد 

پسرع گفته بود چه رفیقha...داری 

نمیدونم منظورش چی بود 

ولی نمیدونم چرا ناراخت شدم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
آخر عاقبت نداره این شماره دادن و گرفتنا🤦🏻🤦🏻

اره مخصوصا که تومحل مابودیم ..منم متاهلم میترسیدم ..

اره مخصوصا که تومحل مابودیم ..منم متاهلم میترسیدم ..

بزار کنار این دوست  رو چون برا خودت و شوهرت دردسر میشه اونوقت اونم بهت شکاک میشه زندگیت میپاچه دختر

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

کلا تصمیم گرفتم با ادمای سبک دیگ نگردم😑

رسما منو فروخت بهش 

پسره اون حرفو زد اون هیچی نگفته بود ب پسرع😐