گل_صبور مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 499 عنوان به نظرتون باردارم؟ 162 بازدید | 17 پست من پریودهام معمولا ۲۸روزه استالبته دوماه قبل سه هفته ای میشدمالان دوروزه عقب انداختمماه پیش ۹ام شدماین ماه هنوز نشدمعلائم پریودی داشتم هی میگیره ول میکنهترشحات کرمی رنگ دارمبه نظرتون میشه باردار باشم؟ تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی.... 1399/08/08 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 با بی بی چک خیلی راحت تر میفمی تا تو نی نی سایت😅 اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
ckavak عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 500 منم هی به دلم صابون میزنم که علائمشو دارم ولی وقتی تست میگیرم منفیه لعنتی ☹😭 ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌
گل_صبور مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 499 اخه تازه دوروزهمیگن ۵روز حداقل بگذره تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
گل_صبور مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 499 منم هی به دلم صابون میزنم که علائمشو دارم ولی وقتی تست میگیرم منفیه لعنتی ☹😭 اتفاقا اصلا علائم ندارم تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
ckavak عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 500 من تقریبا یک هفته پیش سینه هام خیلی درد میکرد نوکشون سفت میشد بعد رفتم دکتر گف حتما حامله ای بعد آزمایش گرف گف منفی چقد امیدوار بودم ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌
گل_صبور مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 499 من تقریبا یک هفته پیش سینه هام خیلی درد میکرد نوکشون سفت میشد بعد رفتم دکتر گف حتما حامله ای بعد آزم ... ان شااله بزودی مامان میشی عزیزم تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
ناھید1379 عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 876 اخه تازه دوروزه میگن ۵روز حداقل بگذره عزیزم اگہ پری نشدی بزار یک ماہ بشہ برو سینوگراف من 2ماہ باردار بود ازمایش منفی بی بی چک منی بعد خونریزی کردم رفتم سینوگرافی گفتن بچت دارہ سقط میشم 5سال منتظر بود خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
ckavak عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 500 ان شااله بزودی مامان میشی عزیزم ممنون انشاالله ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌
ناھید1379 عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 876 من تقریبا یک هفته پیش سینه هام خیلی درد میکرد نوکشون سفت میشد بعد رفتم دکتر گف حتما حامله ای بعد آزم ... عزیزم پریود شدی یانہ خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
گل_صبور مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 499 عزیزم اگہ پری نشدی بزار یک ماہ بشہ برو سینوگراف من 2ماہ باردار بود ازمایش منفی بی بی چک منی بعد خونر ... عزیزم... تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
ckavak عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 500 عزیزم پریود شدی یانہ اره ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌
ناھید1379 عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 876 عزیزم... برام دعا کن باردار شم اینقدر گریہ میکنم چون بچم سقط کردم خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
ناھید1379 عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 876 اره انشاللہ بہ زودی باردار شی عزیزم خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍