2777
2789
عنوان

لالونا جان هستی

145 بازدید | 5 پست

سلام 

@laluna  

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

نه خوابه😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 😘

سلام مجدد و شبت بخیر

اون تاپیک قفل شد 

این کتابو خواستم بهت معرفی کنم نمیدونم خوشت بیاد یا نه 

منم دوستم تو همین سایت بهم معرفی کرد رفتم دنبالش 

پدر ایران از دکتر کزازی 😘😘😘

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

سلام مجدد و شبت بخیر اون تاپیک قفل شد  این کتابو خواستم بهت معرفی کنم نمیدونم خوشت بیاد یا نه ...

اتفاقا سر زدم دیدم تاپیک قفله ممنون حتما میخوانم 😘

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اتفاقا سر زدم دیدم تاپیک قفله ممنون حتما میخوانم 😘

خواهش میکنم💞💞💞💞😘😘😘