2777
2789
عنوان

خانومايي كه ليفت ابرو انجام دادن بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست

من واسه مژه انجام دادم اون مدت اصلاااا ریزش نداش عالی بود ولی بعد دوماه مژه هام حالت شکستگی داشت بهم گره میخورد اعصابم و خورد کرده بود تا دوباره مثل قبل شد

برای کسی خوبه که دائم بخواد بره هر دوماه یک بار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم ،برای من ک ضرری نداشته

راضی بودین عزیزم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
منمبینیمو عمل کردم ابروهام خیلی میریزن چرا 

اثر بیهوشی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
من مژه هام کاملا صاف بود ، رفتم راضی ام ، ولی بمرور کمتر میشه حالتش 

مال منم صافه 😟

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
مال منم صافه 😟

پس برو بنظرم .

من تاقبل لیفت از ریمل زدن و فرمژه و.. متنفربودم ،چون وقتی ریمل میزدم خیلی شلخته و قروقاطی میشد مژه هام 🤣، ولی الان راحت ترم اعتماد بنفسمم بهتر شده 

چه طور انجام میدن لیفت مژه رو؟بعد اینکه پسیمون بشه ادم راهی هست؟

اخه کی پشیمون میشه مژه هاش خوش حالت تر و فر تر باشه. نمیدونم چشام ک بسته بود ی یکی دوساعتی ،ولی انگار ی الگوهایی دارن ک مدل های مختلف فربودنه مژست ،یکی رو انتخاب میکنن و ی چسبی چیزی میزنن . ولی برای من یکم طول کشید حوصلم سررفت 

پس برو بنظرم . من تاقبل لیفت از ریمل زدن و فرمژه و.. متنفربودم ،چون وقتی ریمل میزدم خیلی شلخته و قر ...

حتما میرم 

اخه کی پشیمون میشه مژه هاش خوش حالت تر و فر تر باشه. نمیدونم چشام ک بسته بود ی یکی دوساعتی ،ولی انگا ...

عزیزدلم😍 وقتی میری برای کار زیبایی اسمش روشه میری که زیباتر بشی 

ولی من نگرانم خوب نشه یا زشت بشه یا تا به تا بشه کلا یا اریشگر یه گندی بزنه پشیمون بشم 

منم با اینکه ۲۶ سالمه و شاغلم دستم تو جیب خودمه ولی بازم مامانم باید اجازه بده برم بدتر بشم خو تیکه تیکه ام میکنه آجی😁😁😁😁