2777
2789
عنوان

خاطرات بامزه ي غيرتي شدن همسر...😁

14081 بازدید | 53 پست

فرقي نميكنه شوهر باشه يا پدر يا برادر،....

خودم تعريف كنم؛ يه روز رفته بوديم خريد بازار بزرگ تهران، چندساعت اونجا بوديم و كلي خسته شديم طوريكه ديگه نا نداشتم راه برم داشتيم با خريدا برميگشتيم كه من يادم اومد ماشين دور پارك شده به شوهرم گفتم تو برو ماشينو بيار من همينجا منتظرم ميشم، خلاصه چند دقيقه بعدش يه پسر اومد پيشم ازم ساعت پرسيد منم گوشيمو دراوردم و بهش گفتم بعد پرسيد بخوام فلان جا برم چطوري بايد برم منم گفتم شرمنده بلد نيستم و يكم مكث كرد و گفت ممنون و رفت حالا شوهرم جلوم ترمز كرد و قبل از اينكه من سوار شم سريع پياده شد گفت كي بود باهاش حرف ميزدي؟؟؟ منم گفتم هيچي بابا ادرس پرسيد ولي شوهرم همه حواسش و نگاهش به مسير رفتن پسره بود و هي چپ و راست جابجا ميشد تا پسره رو از بين جمعيت ببينه تا اينكه گوررمپ افتاد تو جوب🤦🏻‍♀️😂 حالا اونم از اون جوباي عميق و پر آب بود🤣

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش کتک نوش جان نکردی ایا🤭🤭🤭🤭

نهههه چرا اخه، به من چه خووو😂

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

یادم نیس 😑

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
غیرتی نیست

چه خوب

منو وسط بیابونای اطراف قرچک تو باغش که هیج حفاظی نداشت و اطرافش پر از مرد بود میخواست بذاره بره به کارش برسه.

اِندِ غیرت

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
شوهر من غیرتی نمیشه اصلا😁😁

خوشبحالت😁

منو وسط بیابونای اطراف قرچک تو باغش که هیج حفاظی نداشت و اطرافش پر از مرد بود میخواست بذاره بره به ک ...

بگو كه نذاشتت اونجا😩

تازه عروسی کرده بودیم تنهایی از خونه بابام اینا با آژانسخواستم برم بازار سوار ماشین شدم به شوهرم زنگ زدم گفتم دارم میرم بازار .به بازار رسیدم خواستم پیاده شم شوهرم با ماشین اونجا منتظرم بود😅