2821
2789
عنوان

توروخدابیاین

125 بازدید | 17 پست

بچه ها من حدود دوهفتسویبوستوشدید گرفتم ولی دوسه روزه خیلی شدید شده نمیتونم دفع کنم توروخدا ی روه حل سریع وموثر برا یبوست شدی،بگین خیلی اذیتم😭😭

زیتون عالیه خاکشیر با اب گرم بخور فوری دفع میکنی گوجه روعن زیتون خوبه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روغن زیتون بخور . شیر بخور . مایعات زیاد بخور . جامدات کم . یه مقدارم با روغن مقعدتو چرب کن وقتی خواستی بری سرویس

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

چندتا دونه انجیر خشک تو آب جوش بنداز خنک ک شد هم انجیرو هم آبشو بخور؛گلابی هم خوبه،یه سری قرص هم هست ک اسمشو نمیدونم اونا دیگه آخرشه یعنی همین ک بخوری نیم ساعت بعدش میشی رودخونه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

گل محمدی دم کن بخور یا اینکه پودرش کن بریز تو ماست بخور خیلی خوبه. دم کرده برگ سنا هم خوبه. شیاف گلسرین از داروخانه بگیر

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://ninisite.co/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

شوهر من هر وقت یبوست میگیره گلمحمدی میجوشونه یه لیوان از آبش میخوره خوب میشه..گلاب به روتون چندبار میره دسشویی

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز