2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوبنشد دارم میخونم الانم حالم خوب نیست مریض شدم اومدم ی سر اینجا .میشه بگی چجوری میخوندی ؟روزی چن ...

عزیزم من تغییر رشته ای بودم .راستش انقدر اتفاقای زیادی برام افتاد روزی بیشتر از ۴.۵ ساعت نمیتونستم بخونم .فقط کتاب درسی داشتم کتاب کمک درسی هم از تلگرام دانلود کرده بودم .چون خونمون شرایط نبود تو راه پله و بالا پشت بوم درس میخوندم .ولی انگیزه ام زیاد بود و توکلم به خدا بود .انشالله موفق بشی

عزیزم من تغییر رشته ای بودم .راستش انقدر اتفاقای زیادی برام افتاد روزی بیشتر از ۴.۵ ساعت نمیتونستم ب ...

چقدر عالی واقعا ...دعا کن منم بتونم ۱۴۰۰ رتبه دلخواهمو بیارم 🙃منم دارم میخونم اپارتمانیم سروصدا زیادد😑

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
عزیزم شما بگو چکار کردی؟روزی چقدر؟ شرایطت؟منم تجربیم اخه ..ممنون میشم کمک کنی یکم 

تا قبل کرونا چون مدرسه میرفتم روزی ۸ ساعت تعطیلات هم ۱۰ ساعت ولی بعد کرونا روزی ۱۰ ساعت از تیر به بعد هم ۱۲ ساعت به بالا.ماچون وضع مالیمون زیاد خوب نبود نه میتونستم کلاس برم نه مشاور بگیرم...کتاب تستم فقط برای دروس اختصاصی داشتم...ولی خب محیط خونمون خیلی خوب بود...گاها خودم عصبی میشدم کم میاوردم ولی اطرافیان نمیزاشتن حالم بیشتر از چندساعت بد بمونه

أحب نفسي في أي إصدار
تا قبل کرونا چون مدرسه میرفتم روزی ۸ ساعت تعطیلات هم ۱۰ ساعت ولی بعد کرونا روزی ۱۰ ساعت از تیر به بع ...

چقدررررر عااالی واقعا مرد جنگ بودی ...وقتی میشنوم خوشحال میشم واقعا چون فکر میکنم پس حتما منم میتونم 🙃🙃مرسی عزیزم..امروز ناراحت بودم ازینکه مشاور ندارم مامانم گف انگشترمو بفروشم بگیر اما قبول نکردم..دوست دارم فقط شرمنده خانوادم نشم..

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
چقدررررر عااالی واقعا مرد جنگ بودی ...وقتی میشنوم خوشحال میشم واقعا چون فکر میکنم پس حتما منم میتونم ...

ممنون عزیزم....اره گلم کارنشد نداره...منم مامانم همیشه میگف بیا حلقمو بفروشم برو کلاس ولی میگفتم ن...چون حتی اگ ی درصدم اوضاع اونجوری ک میخواستم پیش نمیرفت واقعا عذاب وجدان منو میکشت...فقط اینکه تو امسال خیلیا بهت موج منفی میدن ک نمیشه و اینا ولی تو بهشون گوش نکن...راه خودتو برو حتی به قیمت قطع رابطه باهاشون

أحب نفسي في أي إصدار