2777
2789
عنوان

مدفوع کردن نوزاد دو ماهه

1530 بازدید | 3 پست

سلام به همه، پسرم دو ماهشه تا قبل واکسن دو ماهگی شکمش روزی ۴ بار حتی بیشتر کار میکرد اما از وقتی واکسن زده تو ۵ روز کلا یه بار کار کرده؟ طبیعیه؟ البته با پزشکش تماس گرفتم گفت مشکلی نداره خودم چیزای ملین بخورم

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین اتفاق افتاد برای نی نیم ازدکترش پرسیدم گفت اشگالی نداره نوزاد من شیر خودم میخوره ولی من اینقد ترسیده بودم که روز شیاف گلسیرین گرفتم ودرمقعدش گذاشتم که دکترم گفت نباید این کاربکنم قبل ازهرکاری بادکترش مشورت کن نی نی من ازبعد واکسنش هرسه روز یک بار شکمش کار می کرد ولی الان که سه ماه و18 روزش  یه روزپی پی روداره  تونت سرچ کردم گفت تا ده روز اشگال نداره ولی خوبه بادکترش مشورت کنی وسرخود کاری نکنی