2777
2789

اولی 240

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی ۲۴۰ 

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

سومی 74

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
یکی تو کاغذ جواب بده بفرسته دیگه😭

اولی ۲۸۰×۴ =۱۱۲۰ میشه کل پول 

بعد اون ۴۴۰ ×۲ =۸۸۰ میشه کل پول اون ۳ نفر

۱۱۲۰-۸۸۰ =۲۴۰ میشه پول نفر چهارم

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
چجوری

ببین ما 280 و صربدر 4 میکنیم تا کل پول 4 نفرو به دست بیاریم که میشه 1120 بعد گفته نصف پول اون سه نفر 440 ما 440 و ضربدر 2 میکنیم تا کل پوله سه نفرو به دست بیاریم که میشه 880 بعد گفته نفر چهارم چقد پول داره برای اینکه بفهمیم میگیریم کل پولو ینی 1120 و منهای پو اون سه نفر یعنی 880 میکنیم که جوابمون میشه 240

ببین ما 280 و صربدر 4 میکنیم تا کل پول 4 نفرو به دست بیاریم که میشه 1120 بعد گفته نصف پول اون سه نفر ...

مرسی عشقم اینو متوجه شدم😍دو رو هم میگی

سه رو حل کردیم

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
دو رو هم میگی مرسی

متوجه نشدم راستش😂

فکر کنم ۷/۷ کل پول حساب کنم از ۲/۷ کم بشه و پولاشون مساوی ۵/۷ بشه میشه ۴/۷

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜