2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرم وکالت طلاق بگیرم

129 بازدید | 5 پست

سلام این بار سومه امروز تاپیک میزنم دیشب باشوهرم دعوامون شد و به کتک کاری رسید فقط سر این که من دیشب خوابم نمیبرد و گوشی به دست بودم الان پررو پررو میگه خودت شروع کردی اول تو چنگ انداختی تو زبون درازی کردی خب وقتی به قصد زدن میاد سمتم وایسم نگاش کنم؟ یا وقتی بهم میگه توله سگ هیچی نگم؟! خلاصه حین دعوا دوتا مشت به سر و چونه من خورد که من کلا گیج شدم بعدش که بهتر شدم رفتم اتاق دستشو گرفتم بیرونش کنم اون هولم داد و زانومو از پشت پیچوند یه دردی گرفت که فک کردم شکست جوری گریه میکردم دلم به حال خودم سوخت ولی اون انگار نه انگار... حالا صبح رفته برام دست گل خریده که مثلا اشتی کنم منم جوری گله رو پرت کردم دوتا از گلا از ساقه کنده شد عصرم که اومد محلش ندادم اومد باهام حرف بزنه منم که با وکیل صحبت کرده بودم فکر کردم میتونم جدا شم هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم بیشعور یه چیزیم طلبکار بود... میخواستم به خانوادم بگم اما یه مسئله خیلی مهم برای بابام پیش اومده که نیاز زیادی به پول داره حالا کار ندارم که شوهرمم اه در بساطش نیس ولی نخواستم درگیرشون کنم... الان تو این فکرم ازش وکالت طلاق بگیرم که دیگه جرات وحشی بازی نکنه ولی نمیدونم چجوری راضیش کنم

و چون اثاری از ضربه روی بدنم نیس و فقط زانوم به شدت درد میکنه انگار از شکایت هم نمیتونم راه به جایی ببرم یعنی اگه به شواهد ظاهری باشه اون بیشتر از من جای زخم و خراش داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خشم خودتو کنترل کن.بنظرم تو هم دعوا رو مدیریت نکردی

من کاری نداشتم بهش اون حمله کرد سمتم خواست بزنه منم خواستم از خودم دورش کنم بعدش هم شروع کرد به فحاشی و...

نمی دونم‌چی بگم....

ولی خب برای گرفتن وکالت باید هردو برین دفاتر مربوط به قوه قضاییه بهت وکالت ِ بِلاعوض بده و احتمالا همه حقو حقوقتو هاپولی میکنه در ازاش. من خودم همینجوری جدا شدم.

بعدش دیگه وکیل بگیر کارای بعدش یه کم سخت و گیح کنندس.حدودا شیش تومن برای من آب خورد

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!