2777
2789

سلام خانوم گلیا من پسرم چندروزه دوسالش پر شده، دیشب رابطه پرخطر داشتم تازه م پاک شدم از طرفی دلم نمیخاد قرص بخورم باز پری شم از طرفی میگم تا خدا نخواد ک من با یبار اینطوری حامله نمیشم، بعد میگم اگه حامله م بشم تا پسرم 3سالش میشه اون یکی دنیا میاد اختلاف سنیشون خوبه، میگم قرصم بخورم آخرش چندماه دیگه میخاستم اقدام کنم برای دومی، همین و اگه بودم نگهدارم، نمیدونم چیکار کنم از مزایا و معایبش و آینده و اینا میگین یکم برام؟ چون ناخواسته بود شوک شدم نمیدونم چیکارکنم 

من دخترم2سال وسه ماهش شدکه دختردومم دنیااومد....یک سال ونیمه بودحامله شدم

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم خوبه هم سختی هایی داره وهم اینکه دوتاروباهم بزرگ میکنی بعدش راحتی

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

بله عزیزم به احتمال زیاد میگیره و باردار میشید و بهترین سنه برای کودکتون به نظر منم نگه دارید الان‌دقییقا کودک شما میفهمه اگه برادر یا خواهری داشته باشه و از بودنش لذت میبره‌ .

خدایی که به شدت کافی است 

منم مثل شما پسرم 2 سالو 4 ماهش بود فهمیدم دومی رو به طور خدا خواسته حامله شدم به نظرم زود بود ولی ببینیم چی میشه به خصوص که همه میگن فاصله سنی کم سخته میخای چیکار کنی 😔

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
منم مثل شما پسرم 2 سالو 4 ماهش بود فهمیدم دومی رو به طور خدا خواسته حامله شدم به نظرم زود بود ولی بب ...

این حرفا ناراحتم میکنه وته دلمو خالی میکنه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد