2777
2789
عنوان

عزیزای دلم برا پدر پیرم دعا کنید.😔

203 بازدید | 16 پست

۷۵ سالشه پدر نارنینم.

کرونا گرفته چند روزه.

خیلی حالش بده.همه علائم رو هم داره.اشتهاش هم خیلی کمه.

با دل پاک و نفس حقتون براش از صمیم قلب دعا بفرمایید.

دوس نداشتم تاپیک با انرژی منفی بزنم اما خب خیلبا از دعای شما عزیزان نتیجه گرفتن.

ممنون‌میشم.عکسشو پست های پایینتر میزارم ببینید چقدر مظلومه.😔

الهی بگردم..... خدا همه ی باباها رو حفظ کنه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

دو نفر دیگ🥺گزارش بزنن لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5280337/مامانم-زنگ-زده-برا-پرسیدن-آدرس-خونه-یه-دختر-برا-داداشم?postId=161275296

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله لباس عافیت تن کنه و سایه اش بالای سرتون باشه .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

سوپ جهت درمان کروناییها:

سوپ رقیق :ابتدا پنج فنجان بلغور گندم را با پنج لیوان آب و یک عدد پیاز و یک عدد هویج بپزد بعد از نیم ساعت یک قاشق سر پر کره یا روغن زیتون به ان اضافه میکنیم . سه قاشق جعفری و سه قاشق شوید و کمی نمک و زرد چوبه و لیمو عمانی به ان اضافه میکنیم

این سوپ باید بدون نان  قبل از ناهار و شام خورده بشه

خواص دارویی: ضد تب و التهاب میباشد. این سوپ در بهبود تنگی نفس ، بهبود هضم ، تب و سرفه تاثیرات موثری دارد. برای خشونت سینه و سرفه های قطاری  موثر است. همین طور ملین هست وسیستم ایمنی روتقویت میکند

عزیزان این سوپ برای کروناییها توسط متخصصین توصیه شده منتشرکنید که به بهبودشون کمک میکنه

روزی دوتا سه بار قبل از غذا خورده بشه

اول از همه داروی امام کاظم بخورید 

آخر شب بخورید و بخوابید بعدشم اصلا آب و غذا نباید خورد

روغن سیاه دانه خوراکی تامید میکنم خوراکی

بادام شیرین

عرق نعنا با عسل و آبلیمو

فالوده سیب و عسل و گلاب

دم نوش آویشن، نعنا، پونه اسطوخدوس

هر دوساعت یبار نصف لیوان

چرب کردن گلو و سینه با روغن سیاه دانه و گرم نگه داشتن

بخور آویشن و بابونه

استنشاق و قرقره نمک طبیعی باشه بهتره

سوپ مقوی

خوردن اب میوه طبیعی

پرهیز از خوردن غذاهای سرد

با انجام مرتب این کارا، کرونای شدید هم بگیرید دور از جون زود خوب میشید

ریه هم خانواده شوهرم ک گرفتن رفتن دکتر قرص ازیترومایسین فقط بهشون داده.با قرص استامینوفن برای تب.و ویتامین cجوشان.ان شاالله ک خوب میشه.من برا پدرم چهله زیارت عاشورا گرفتم.پدر من ۱۵ روز بستری بود.و ریش درگیر شده بود حدود ۲۰ کیلو وزن کم کرده بود.دیگ اوردیمش خونه بهش رسیدم شکرخدای مهربان الان خوبه

الهم صل علی محمد و ال محمد