2789

یه لحظه رفتم از تو پارکینگ سیب زمینی بیارم

دیدم صدا میاد یهو دیدم یه چیزی توماشین وول 

میخوره دیدم شوهرمه ترسیدم

کرونا گرفته رفتهدبود خونه مادرش

دیشبم تنهادخوابیدم

الان از خونه مادرش اومده .رفته توماشین خوابیده

هرچیزبهش میگم برو خونه مادرت میگه نمیرم

داداشم اونجاست دوست ندارم برم

الان دلم به حالش میسوزه مچاله پیچ تواین

سرما رو صندلی ماشین خوابیده

تب هم داره.الان هرچ صداش میکنم جواب نمیده

چکارش کنم😥😥😥😣😣😣

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببرش خونه خودتون تو یه اتاق قرنطینه باشه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

اتاق ندارین بیچاره روقرنطینه کنین؟اون الان به رسیدگی نیازداره بنده خدا

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

خب تو خونه قرنطینه بشه این کارها چیه ؟! یه اتاق بره نیاد بیرون جاییم رفت ضدعفونی کنید وسایلشم با دستکش بشورید با ماسکم تو خونه راه بره خواست دستشویی بره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋