2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درمورد یه دختری هست که تو دوران جنگ اسیر میشه.. نویسنده شم معصومه آباد

مرسی میشه بیشتر توضیح بدی ببینم به دردم میخوره؟

بنظرت به اعتماد نفسم کمک میکنه؟

یادٺ باشھ تا وقتے کھ نفس‌ میکشے،براے موفقیٺ دیࢪ ݩیسٺ !.(:🧸🌸💭.

مرسی میشه بیشتر توضیح بدی ببینم به دردم میخوره؟ بنظرت به اعتماد نفسم کمک میکنه؟

درمورد اعتماد به نفس نمیدونم، ولی خب یجورایی نسبت به زندگی صبورتر و محکم تر و امیدوارترت میکنه...

داستان یه دختر 16 ساله هس، که اسیر میشه؛ بعد کلی وقت بی خبری خانواده ش ازش، بالاخره اسمشو تو صلیب سرخ ثبت میکنن و نامه ای که مینویسه فقط یه جمله میتونسته داشته باشه، اونم اینو نوشته..من زنده هستم

یه ماجرای عاشقانه هم توشه...

بخونش پشیمون نمیشی

درمورد اعتماد به نفس نمیدونم، ولی خب یجورایی نسبت به زندگی صبورتر و محکم تر و امیدوارترت میکنه... د ...

مرسی گلم قبلا هم  دوستام پیشنهاد کرده بودن این کتابو بخونم

حتما میخونم 

لطفا چند کتاب دیگه در هر ژانری خوشت اومده بهم معرفی کن

😍

مرسی گلم قبلا هم  دوستام پیشنهاد کرده بودن این کتابو بخونم حتما میخونم  لطفا چند کتاب دی ...

کتاب خاطرات احمد احمد، درمورد یه مردی که با زنش میره تو گروهک منافقین و کلی اتفاقات واسشون میوفته(همشم واقعیه)

مردی که میخندد از ویکتور هوگو، هم اجتماعی هم عاشقانه

خداحافظ سالار؛ زندگینامه ی سردار شهید حسین همدانی از زبان همسرشونه، خیلی جالبه اینم بخون

صراط از علی صفایی حائری(درمورد خداشناسی هست، من خودمم تازه دارم میخونم)

علی از زبان علی(ع)... کل زندگینامه ی حضرت علی هست ولی خوب قلمش خیلی جالبه؛ کلا داره از زبان امام علی ماجراهارو تعریف میکنه

کتاب خاطرات احمد احمد، درمورد یه مردی که با زنش میره تو گروهک منافقین و کلی اتفاقات واسشون میوفته(هم ...

😘✌⚘