2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و مادر شوهر و عروس

169 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها لطفا جواب بدین 

شما اگه عروس هستین دوست دارید مادرشوهرتون یا خواهرشوهرتون چطوری باهاتون رفتار کنه ؟ و اگه خواهر شوهر هستید چجوری با زنداداشتون رفتار میکنید و دوست دارید عروستون چجوری رفتار کنه ؟ 

ممنون میشم جواب بدید می‌خوام نظرتونو بدونم چون خودم خواهر شوهرم و دوست دارم بهترین رفتار رو داشته باشم

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین‌طور ک الان هستن عالیه

احترام محبت دوطرفه. حفظ حریم ها. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خواهر همسر من اصلا دخالت نمیکنه. دوست منه و طرف داری نمیکنه.‌ عزت من رو عزت خووش میدونه و در جمع های فامیلی هم هوام رو داره. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من عروس هستم و به خاطر اینکه با مادرشوهر یجا زندگی میکنم خیلی سختمه وازشون بدم میاد دوس داشتم ماهی یه بار میدیدمشون چون اوایل میرفتم پیششون هی متلک مینداختن و منت میزاشتن دیگه منم نرفتم توجمعشون

گناه من سادگی بود .

ما با عروسامون بدجور خوبیم تا حدی که مثل خواهریم . با خواهرشوهرامونم مشکل نداریم کلا از اول چه با عروس چه با خواهرشوهر باید یه کم حد احترامارو نشکست یه ذره زیادی قاطی نشد در عین اینکه هواشونم داری 

چون ویلا داریم و ی تعارف میکنیم،پاشید هی نیاید.

اصلا نیاید.

مادرتونم مریض شد همه پدله بیمارستان و بدید ۱ نفر نده.

تو دوره همی هاتونم اگه دوست داشتیم میومدیم،وقتی نمیایم یعنی نمیخوایم زیاد نزدیکه هم باشیم.

هم عروسم هم خواهرشوهر , خودم سعی میکنم بی جهت مزاحمشون نشم متلک نگم دخالت نکنم با احترام حرف بزنم بی توجهی هم نکنم همه چیز به اندازه چون داداشمه نگم تو اول داداش من بودی پس من حق دارم هر کاری بکنم زنتم بره به درک !!! از خواهرای شوهرم م انتظار دارم دقیقا اینجوری باشن نگن برادر باید در اختیار خواهر باشه هرچی خواهز بگه همونه !! ضمنا یه حد و حدودی رو رعایت کنم مابین خواهر برادری مثلا سرمیز بدو بدو نرم بشینم پیش داداشم که زنش نتونه بشبنه ! یا همش نخوام برا حرص دادن زنش بشینم کنارش