2777
2789

محله فک کنم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی😐

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

برای مثال متراژ خونه من 120 متره 

قیمت فعلی خونه چیزی حدود 300تا 350 هست

من الان 40تومن رهن کامل کردم سر سال اگرررر قیمت خونه بالا نره چقدر دیگه باید بزارم روی رهنش

برای مثال متراژ خونه من 120 متره  قیمت فعلی خونه چیزی حدود 300تا 350 هست من الان 40تومن رهن ک ...

۱۲۰ متره قیمتش حدودا ۳۵۰ تاست؟؟؟؟ چه ارزون کدوم شهرید؟

مادر یه نی نی 👶
قیمت خونه رو کفتم الان چقدر دیگه باید اضافه کنم روی پول پیش

رهن خونتون حدود ۵۰ملیونه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
بیشتر به انصاف صاحبخونه مربوطه. 

انصاف که فعلا خیلی منصف بوده خدا به زندگیش برکت بده

ولی تا سر سالم چیزی نمونده نگرانم نکنه دوباره پول کم بیارم

میخوام بدونم چقدر دیگه باید مس انداز کنم

انصاف که فعلا خیلی منصف بوده خدا به زندگیش برکت بده ولی تا سر سالم چیزی نمونده نگرانم نکنه دوباره پ ...

خدا به همه صاحبخونه های منصف برکت بده. بنظرم از خودش بپرسید. زنداداشم چهارماه قبل از پایان قرارداداشون با صاحبخونه صحبت کرد. اونها هم مبلغی که مدنظرشون بود، گفتن و توافق کردن. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞