2777
2789
عنوان

همسرتون دوست دارین یا عاشق شین

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش عاشق بودیم الا هم هستیم ولی از تب و تاب اول افتاد برای همه هم همین جور هست مطمئنم

من شنیدم بعد یه مدت شدتش کم میشه ولی نمیدونم مثلا چند سال منظورشونه . شما بعد چند سال این حسو داری ؟ اگه دوست داری جواب بده 

خداییش بگم دوسش دارم بهش وابسته ام ولی فقط عاشق بچه هامم چون فکر میکنم میتونم نبود شوهرمو تحمل کنم و ...

منم متاسفانه اینم ولی حسرت میخورم بعضی ها چه جور اینقدر عاشق همسراشونن که دلشون ضعف میره برا طرف مقابل 

نمی‌دونم عشقه یاعادته یا دوست داشتن

نیستش دلم براش تنگ میشه دوس دارم کارایی ک خوشحالم میکنه انجام بدم ولی زیادم ازش کار میکشم😅😅

احساس میکنم بچه هام بزرگ شن با همه دلتنگیام میتونم دور شدنشون رو ب خاطر موفقیت هاشون تحمل کنم اما دوری از همسرمو نمیتونم ولی بچه هام هر چقدم بد بشن بازم دوستشون دارم ولی همسرم و نه اگه اذیتم کنه فک میکنم ک دیگه دوسش ندارم

خودمم نگرفتم چی شد 😅😅

من شنیدم بعد یه مدت شدتش کم میشه ولی نمیدونم مثلا چند سال منظورشونه . شما بعد چند سال این حسو داری ؟ ...

ما حدود ۶ سال با هم هستیم گلم

سر به دیوار زدم ، دل دیوار شکست... این همه در به دری ، این همه غصه بس است... دل پر از داغ شده ،طاقتم طاق شده، این همه غصه بس است...
عاشقش شدم خیلی کوتاه ،بعد ازدواج دوستش دارم  یه جورایی دلسوزشم دور میشم بیست روز یکماهه دلم تن ...

من وقتی میرم یه دو هفته سالی یک بار پیش خانوادم که خودم بمونم انقدر سخت میگذره امسال موقع خداحافظی کلی گریه کردم مامانم گفت خب برو باهاش بعد ده سال خجالت نمیکشی 

وقتی پیشم نیست انگار یکی داره دو دستی قلبمو فشار میده 

من شوهرمو بیشتره دخترم دوسش دارم 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

دوستش دارم بدجورازخودم وپسرم هم بیشتر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من شنیدم بعد یه مدت شدتش کم میشه ولی نمیدونم مثلا چند سال منظورشونه . شما بعد چند سال این حسو داری ؟ ...

من که روز به روز داره بیشترم میشه عشقو علاقم

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
دقیقاا اوونا که منکرش میشن دروغ گوان 😊

آره خواستم بگم اتفاقا

سر به دیوار زدم ، دل دیوار شکست... این همه در به دری ، این همه غصه بس است... دل پر از داغ شده ،طاقتم طاق شده، این همه غصه بس است...