2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی گشتم‌ هرکسی یه چیز میگه کسی جواب دقیق نمیده

من خودم دو دوره گرفتم خیلی عالی بود الان چون کرونا دارم فعلا تمدید نکردم اما قشنگ هفته ای یک کیلو کم میکردم و اصلا گرسنگی ندارن برای تمام زمان های که گرسنه ای یه میان وعده هست خیلی عالیه من خیلی زیاد راضیم دختر عمم با همین رژیم ده کیلو کم کرد خیلی عالی شده

منم گرفتم و تو دوره اول سه کیلو کم کردم با اینکه درست هم رعایت نمیکردم. اللن تو دوره دومم و  کل ...

تو این دو دوره اذیت نشدین؟ قبلش رژیم گرفته بودین یا اولین رژیمتون بوده؟ سایزم کم کردین؟

نه والا اولین بارم نیست... هرچی رژیم گرفتم فایده نداشته برای همین میگم این دیگه تیر خلاصه😂

پس اصلا به دردت نميخوره 

پياده روي ش هم اجباريه كه من تو يه ذره آپارتمان نميتونم چرخ بزنم ،بيرونم كه به خاطر كرونا خيلييييي مجبور باشم ميرم نه براي ٥٠دقيفه پياده روي 

من گرفتم به انواع اقسام بیماری ها مبتلا شدم و مجبور شدم کیسه صفرامو بردارم ..پوستم کلا شل شد و داغون ...

چطور این هما مشکل داره وقتی همه چی توش هست و میخوری🤔

جدی؟ چندماه؟ چند کیلو کم کردین؟

من دو دوره گرفتم دوره اول سه کیلو کم کردم اواخر دوره دوم  ک هفته پیش بود کرونا گرفتن ک نتونستم خودمو وزن کنم و بخاطر کرونا هم بهم گفت تا خوب نشدی تمدید نکن ولی خیلی عالیه تمام مواد غذایی ک بدن احتیاج داره تو برنامه هست میدونی چی بخوری و چقدر و سیر میشی کامل 

پس ماهایی که هرکاری میکنیم لاغر نمیشیم چه کنیم؟☹

همون پياده روي رو كه تو اين رژيمم اجباريه برو و كالري شماري هم بكن 

ولي من از ترس كرونا بيرون نميرم با ماسك هم نميشه پياده روي كرد