2777
2789

دختر من الرژی خیلی شدیدی داشت

الان ۱۹ ماهشه خدارو شکر یکککککم بهتره

در حد مصرف ماست کم چرب پروبیوتیک و پنیر پربیوتیک..ولی گوشت قرمز هنوز نمیتونه هضم کنه

حالا سوالم اینه میتونم شیر خشک هایی مثل اپتامیل پی دی اف که پر بیوتیک داره و هضمش برا نوزاد نارسه یا سوپرامیل که پربیوتیک داره بهش بدم.

شیر خودمو میخوره.اما الان میخام روزانه تو لیوان نی دار یکم از این شیر ها بهش بدم

کسی بوده به نوزاد رفلاکسی داده باشهpdf؟؟؟

برا وزنگیریش هم لطفا راهنماییم کنید

الرژی به لاکتوز هم داره عزیزم ؟

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الرژی به لاکتوز هم داره عزیزم ؟

تست لاکتوز ندادم

اما حساسیت به گوشت و شیر گاو و گوسفند و مغزیجات و بادمجان و ... داره...

خدا رو شکر دیگ کهیر وحشتناک نمیزنه...ولی خب خیلی سخت هضم میکنه این مواد رو

ببین عزیزم فرمول بچه های الرژیک اینه اگر پای چشمش سیاه شد یعنی الرژی داره اما خفیفه ولی اگر اسهال شد کلا باید قطع کرد اون ماده رو ، دختر منم الرژی شدید داشت اما الان دو سال و دو ماهشه هنوز شیر خشک معمولی و شیر پاستوریزه قدغنه اما بعضی چیزها رو ازاد کرد دکتر مثل تخم مرغ یا بستنی خیلی کم یا رب گوجه و بیسکوییت معمولی اما پای چشماش کبود میشه مخصوصا اون ماده بهش نسازه اما چون دایره الرژیش خیلی گسترده بود بیشتر مواد و میدم غیر از گوشت گوساله و شیر مطلقا نمیدم 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

دوستم منو راهنمایی میکنی.پسرمن6ماه ونیمشه.از5ماهگی غذاشوشروع کردم.یکی دوبار فرنی و شیربرنج باشیر درست کردم دوست نداشت و نخورد منم دیگه با آب درست میکردم.امروز تو فرنیش شیر ریختم.خورد اما اطراف دهنش دونه های قرمز زد.نیم ساعت بعد خودش رفع شد.اما بالای چشاش قرمز و متورم شد.یعنی الرژی داره ب شیر؟؟؟؟

فردامیخوام تو سوپش گوشت بریزم.البته گوشتو بهش نمیدم فقط میخوام سوپش مقوی بشه.اینکارو کنم یا نه؟؟؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
دوستم منو راهنمایی میکنی.پسرمن6ماه ونیمشه.از5ماهگی غذاشوشروع کردم.یکی دوبار فرنی و شیربرنج باشیر درس ...

عزیزم اگر دور لبش دونه زده باید ۷روز یکبار ماده غذایی جدید رو تست کنی و اضافه کنی

میدونید فرق حساسیت به لاکتوز  با حساسیت به مروتیین گاوی چی هست؟ چطور متوجه بشم؟

حساسیت به لاکتوز فقط شیر و مشتقاتشه و شیره انگور و سه شیره و اینا که لاکتوز داره ، اما حساسیت گاوی یعنی گوشت گاو و گوساله هم هست و مشتقاتش مثل کالباس ، ژله ، پاستیل ، چرخ کرده مخلوط که کوبیده درست میکنن ، کله پاچه و سیرابی گاهی گاوی هستند هر چیزی که توش گوشت گاو و گوساله استفاده شه غدقنه 

ببین عزیزم فرمول بچه های الرژیک اینه اگر پای چشمش سیاه شد یعنی الرژی داره اما خفیفه ولی اگر اسهال شد ...

خدا کنه تموم بشه الرژی.

منظور از کبودی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر من الرژی گورارشیش شدیده...

اگر یکم اب گوشت بخوره و......😢

حساسیت به لاکتوز فقط شیر و مشتقاتشه و شیره انگور و سه شیره و اینا که لاکتوز داره ، اما حساسیت گاوی ی ...

خب الرژی به تمام اینهایی ک گفتین داره..حتی گوشت گوسفندی و لبنیات گوسفندی

دوستم منو راهنمایی میکنی.پسرمن6ماه ونیمشه.از5ماهگی غذاشوشروع کردم.یکی دوبار فرنی و شیربرنج باشیر درس ...

بله الرژی داره الرژی اولین بار تو نوزاد مثل اگزما و جوش پدیدار میشه و بعد خشکی پوست تو مرحله های حاد رفلاکس حتی تب و اسهال خونی