2777
2789
عنوان

فهمیدم چرا بعضیا موفقن😂

265 بازدید | 12 پست

یه کلیپ خیلی جالب دیدم

بیل گیتس رفته بود تو ی برنامه

مجریه هی پرسید چیشد ک پولدار شدی و رازت چیه

اینم یه چک با مبلغ بالا نوشت گذاشت رو میز گفت واسه تو

مجریم گفت نه من قبول نمیکنم پول شماست 

اونم گفت وردار مال تو

مجریم قبول نکرد

اخر بیل گیتس چکو برداشت گفت همین

من از فرصتا استفاده میکردم ولی تو نه.......

من سو استفاده گرم .ولی ب هیچ‌جا نرسیدم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

حرف# حساب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من سو استفاده گرم .ولی ب هیچ‌جا نرسیدم

سوءاستفاده نکن

استفاده کن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
سوءاستفاده نکن استفاده کن

اوکی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین