2777
2789

وااااي سوال هميشگي من😞

پنكك مناسب پوست چرررب با كاور خوب

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ارایش چرا به صورتم نمیاد😐😐خط چشم اصلا نمیاد ب چشمام با انیکه درشته چشمام..و اینکه چرا مداد میکشم پاک میشه بعد ده دیقه

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
من ارایش چرا به صورتم نمیاد😐😐خط چشم اصلا نمیاد ب چشمام با انیکه درشته چشمام..و اینکه چرا مداد میکش ...

شاید درست ارایش کردن رو بلد نیستید 

مداد شما چه مارکیه؟ احتمالا حالت چرب داره برای همین زود پاک میشه

پنکک های سوشیا اگر اصلش باشه کاور بالایی دارن و پوشش کامل

ممنون از پيشنهادت 

سوشيا رو شنيدم خيلي اما ميگن انگار سنگينه اره ؟

من هیچ وقت ارایش نمیکنم هیچ لوازم ارایشی هم ندارم چی بگیرم برای ارایش ملایم وپوست صورتم خراب نشه

زد افتاب و یک بالم لب معمولی که داروخونه هم داره 

اگر دوست دارید رژ لب بزنید مارک کاتریس 

برای ارایش چشم و ابرو هم به نظر من این که فقط ابرو هاتون رو مرتب کنید کافیه یا در نهایت میتونید هاشوری چند تا خط با سورمه ایجاد کنید که بهتر دیده بشه

ممنون از پيشنهادت  سوشيا رو شنيدم خيلي اما ميگن انگار سنگينه اره ؟

بله کاور بالایی داره و برای ارایش روزانه مناسب نیست 

برای ارایش روزانه میتونید از زدافتاب با درصد کرمپودر کم استفاده کنید

بله کاور بالایی داره و برای ارایش روزانه مناسب نیست  برای ارایش روزانه میتونید از زدافتاب با د ...

اره الان از ضد افتاب رنگي سيگل استفاده ميكنم

كاور انچناني كه نداره اما با اينكه بدون چربيه بازم برق ميفته😞