2777
2789
عنوان

شوینده داره گرون‌میشه

320 بازدید | 27 پست

دوستام توی فروشگاه های زنجیره ای کار میکنن گفتن شوینده این هفته ۴۰ درصد گرون میشه بخرید.راستی روغن هم نیست تو شهر ما کمیاب شده.دیدید بخرید.باتشکر😊😁

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین کارا باعث میشن گرونی بشه واقعا که 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

والا من عصری رفاه رفتم با اون دب دبه وکب کبه قفسه های روغنش خالی بود !

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
دلم میخواست یه جا بود میشد داااااد زد به خاطر این همه فشار

فشار و از پایین رها کن.البته تو دستشویی😁😁

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
از این به بعد ماهی سه چهار تومن پول شوینده میدیم پس 

مامانم میگه همه لباسا رو جمع میکنیم ماهی یبار میشوریم با حداقل شوینده..بابام میگه آخر ماه با رکابی و شلوارک باید برم سرکار

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
مامانم میگه همه لباسا رو جمع میکنیم ماهی یبار میشوریم با حداقل شوینده..بابام میگه آخر ماه با رکابی و ...

😂😂😂😂

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈