2777
2789
عنوان

چشم نوزاد

165 بازدید | 11 پست

کسی بوده چشم نوزادش کوچکتر از اونیکی باشه 

درست میشه ؟ شش ماهشه 

دختره بچم نمیدونم حساسیت بیجا دارم یا چی ؟از بس بهم میگفتن بزرگ بشه خوشگل میشه بازبون بی زبونی یعنی زشت 

میخوام ببرمش چشم پزشکی 

خیلی دوسش دارم دلم میگیره نگاش میکنم 

خیلی واضحه؟ خودت فهمیدی یا بقیه بهت گفتن؟

امروز واضح تر شده 

یه وقتایی هم اندازه میشه خودمو فحش میدم چرا رو بچه عیب میذارم یه وقتی هم مثل امروز کاملا مشخصه 

از حرفای اطرفیانم کلافه ام 

رفت و آمدم قطع کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز واضح تر شده  یه وقتایی هم اندازه میشه خودمو فحش میدم چرا رو بچه عیب میذارم یه وقتی هم مث ...

شاید از بس حساس شدی اینجوری فکر میکنی اولین بار کی بهت گفت که اندازشون فرق داره

خودم دیدم 

خب عزیزم اشتباه کردی که به بقیه گفتی مطمئن باش به خاطره حرف دیگران اینقدر حساس شدی وفکر میکنی باهم فرق دارن ایندفعه اگه کسی چیزی گفت بگو بردمش چشم پزشکی کاملا اندازشون یکی بوده بگو احتمالا چشمای شما مشکل دارن

خب عزیزم اشتباه کردی که به بقیه گفتی مطمئن باش به خاطره حرف دیگران اینقدر حساس شدی وفکر میکنی باهم ف ...

به هیچ کس نگفتم 

دخترم کیست ابرو داره نمیدونم شنیدین یا نه حالت ورمه که یه ماهه دیگه تخلیه میکنن 

اطرفیانم اونو میگن 

اگه به چشمش اشاره ای کنم که هیچی دیگه

به هیچ کس نگفتم  دخترم کیست ابرو داره نمیدونم شنیدین یا نه حالت ورمه که یه ماهه دیگه تخلیه میک ...

پس احتمالا به همون خاطره که فکر میکنی باهم فرق دارن انشالله وقتی که به سلامتی تخلیش کردن می فهمی نگرانیت الکی بوده گلم