2777
2789
عنوان

عکس آتلیه ای رایگاان ۲😍🔥

199 بازدید | 18 پست

سلام عکس های تو گوشی که از بچه هاتون دارین مثل عکس بالا برام تو تلگرام بفرستین واستون درست کنم(رایگان)

فقط و فقط توی تلگرام لطفا عکس بفرستین

yas13_86yas@ آیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکاری که نیس؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
رایگان؟ عکس خودمون چی؟

نفرست عکس خودتو اعتماد نکن گلم

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
😘😘😘😘

😍😍😍

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
سرکاری که نیس؟

نه توی تایپکای قبلیم هم بوده کسایی که بهم پیام دادن و درست کردم

چون میخوام هم تمرینی باشه برای خودم و حوصلم سرنره

هم یه کمک خیلی کوچیکی کرده باشم

مگه میشه ؟؟؟؟چرا باید رایگان اینکارو کنی؟!

چون این کار رو دوست دارم و میخوام تمرین کنم و به یکی هم کمک کوچیکی کرده باشم😄

قبلا عکسای فیک رو درست میکردم که به ذهنم رسید واسه بجه های واقعی رو درست کنم😍

چون این کار رو دوست دارم و میخوام تمرین کنم و به یکی هم کمک کوچیکی کرده باشم😄 قبلا عکسای فیک رو در ...

چه عالی با تم هالویین درست میکنی؟

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
نه توی تایپکای قبلیم هم بوده کسایی که بهم پیام دادن و درست کردم چون میخوام هم تمرینی باشه برای خودم ...

چه خوب ، هم دستت دردنکنه ، هم خدا خیرت بده ... منم بفرستم عکس دخترامو ؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻