2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست
انشالله خدا بهت فرشته بده چشم انتظارت نذاره ⁦🙏🏻⁩ من ۷ ماهه اقدامم 😔دعا کن این ماه پری نیاد چند رو ...

ممنونم عزيزم 

بگو فرشته هااا😀😍اخه ميخوام برم دكتر دوقلو بشه

ايشالااا كه خيليييي زود باردار بشي

من تازه پلي كيستيك هستم ديونم كرده از بس پري عقب جلو ميشه😣😣دوسي شما قبل از اقدام چكاپ رفتي؟

من ماهه هفتم اقدامم نشد🙁بارداري اولمه

منم ماه هفتمم

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهم دکتر لتروزل و متفورمین داد متفوروین رو میخورم اما هنو لتروزل پری نیمده ک بخورم خداکنه حامله ...

چندروزه عقب انداختی؟! 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

چندروزه عقب انداختی؟! 

۶ ماه قبل شدم دوره هام ۲۶ روزه هست

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
6ساله منتظرم یه سقطم داشتم

خدا هیچ وقت نه نمیگه یا میگه 

چشم 

یا میگه صبر کن

یا هم اینکه چیز بهتری برات در نظر داره

ممنونم عزيزم  بگو فرشته هااا😀😍اخه ميخوام برم دكتر دوقلو بشه ايشالااا كه خيليييي زود باردار ...

من برای چندتاش اره رفتم ولی که جدی بگیرم نه الان هم پری چند روزیع عقب اقتاده میترسم بی بی بزارم 

من بارداری اول و 19 ماه اقدام🤕

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
۶ ماه قبل شدم دوره هام ۲۶ روزه هست

ایشالا ک بارداری😍

علائمی نداری

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

منم بهم دکتر لتروزل و متفورمین داد متفوروین رو میخورم اما هنو لتروزل پری نیمده ک بخورم خداکنه حامله ...

ايشالا باردار باشي عزيزمممم...منم هنوز لتروزول نخوردم راستش اين ماه ي كم خسته شدم از اقدام😂😂😂 گفتم ماه بعد بخورم....

دلم ني ني ميخواد🤗،ي صلوات ميفرستي🙏