2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۹

334 بازدید | 39 پست

بیاید باهم باشم کنار هم به همدیگر انرژی بدیم 🤍⁦💪🏻⁩

چند وقته اقدامید؟؟

بارداری چندمتونه؟؟

بیاید بحرفیم

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بارداری اول دوماهه اقدامم دعا کنین دوهفته دگ بی بی م مثبت باشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ماهه هفتم اقدامم نشد🙁بارداري اولمه

دکتر نرفتی؟! 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بارداری اول دوماهه اقدامم دعا کنین دوهفته دگ بی بی م مثبت باشه

انشالله ⁦🙏🏻⁩ واس منم دعا کن 😔⁦🙏🏻⁩

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
خوشبحالتون 😍😍 منم سال ديگه اقدام ميكنم عاشق ني ني هستم اما از زايمانش ميترسم🥴البته ميخوام سز اخ ...

انشالله خدا بهت فرشته بده چشم انتظارت نذاره ⁦🙏🏻⁩ من ۷ ماهه اقدامم 😔دعا کن این ماه پری نیاد چند روزه عقب انداختم اما میترسم بی بی بزارم

انشالله ⁦🙏🏻⁩ واس منم دعا کن 😔⁦🙏🏻⁩

ایشالا بزودی ی  نی نی سالم  و گرد و قلمبه بیاد تو دلت😍

رفتم بهم لتروزول داد

منم بهم دکتر لتروزل و متفورمین داد متفوروین رو میخورم اما هنو لتروزل پری نیمده ک بخورم خداکنه حامله باشم 😔⁦🙏🏻⁩

رفتم بهم لتروزول داد

ایشالا ک باردار بشی بزودی