2777
2789

ترو خدا کمکم کنید من یک زایمام موفق داشتم ۶سال پیش بعدش ۲سال قرص خوردم ال دی،بعد اقدام به بارداری دوم کردم که نشد ۳سال و نیم تلاش کردم نمیشد کلی عسل،رازیانه طب سنتی ووووتا بالاخره این اواخر رفتم پیش متخصص نازایی عکس رنگی،ازمایش هورمونی و ازمایش شوهرم همه سالم بود،تو سونو واژینال معلوم شد که پلی کیستیکم  و تنبلی دارم و دکترم دارو داد واسه بارداریم وبا اولین مصرف شکر خدا باردار شدم والان دکتر گفته ۳هفته هستم بتا مم۱۵۰۰دیروز، هیچ درد شدید و لکه ایی ندارم اصلا ولی امروز دکترم بهم یک سری ویتاوین و اسید فولیک با یه عالمه شیاف  پروژسترون داده که گفتم من که لک ندارم ولی دکتر گفت چون سخت باردار شدی محض احتیاط باید از امشب هر شب استفاده کنی معقدیم هست،منم خواستم بدونم کسی تجربه داره آیا ضرر نداره ممکن این هورمون تو بدن اگه زیاد بشه باعث سقط بشه تورو خدا خیلی نگرانم کمکم کنید،هیچ وقتم سقط نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم باردوم سخت باردارشدم دوتا سقط قبلش داشتم   الانکه باردارشدم باقرص وشیاف امپوله به دکتر ...

اخه من نه سقط داشتم نه لکه میگم بیخودی استفاده کنم مضر نیست؟بهش اعتماد دارم خیلی

من هم فولیک و پرژسترون داد 

نگران نباش 

من هم با کلی دارو آمپول باردار نشدم 

سه ماه کلا بیخیال دارو شدم فقط ماه قبلش عکس رنگی گرفتم و ماه بعدش باردار شدم و الان دو قلو باردارم هفته ۱۶