gogolo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 عنوان رایتل 84 بازدید | 4 پست خانما من ی خط رایتل دارم تازه خریدم میندازم تو گوشی میزنه فقط تماس اضطراری . بنظرتون چطوری باید فعال کنیم؟کسی بلده؟ 1399/08/06 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 خوب اون رو فعال کردی؟ فکر کنم تا ۲۴ ساعت دیگه فعال بشه. تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
gogolo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 خوب اون رو فعال کردی؟ فکر کنم تا ۲۴ ساعت دیگه فعال بشه. ینی بزارم تو گوشی بمون تا فعال شه؟
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 ینی بزارم تو گوشی بمون تا فعال شه؟ زنگ بزن نمایندگی ببین چی میگن. باید ثبت بشه. ثبتش کردی؟ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تقاص_احساس عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 640 بعد 24 ساعت اگه فعال نشد دربیار دوباره بزار تو گوشیدرست میشه