2777
2789
اگه مقید هستی و این چیزا مهمه یه صیغه محرمیت میخونن که خب راحت باشین. من باشم خب وقتی قراره عقد داری ...

منم معتقدم ولی نمیپسندم

اخه کاری قرار نیس بکنن

منو شوهرم خیلی حد خودمونو نگه میداشتیم حتی مستقیما ابراز علاقه نمیکرد

ولی اینجوری لذت روز عقدمون دوچندان بود

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا مقید نیستم گلم حتی خانوادم اما خواهر بزرگم میگه اینجوری باشه اخه زندگی خودمه دوست ندارم اینج ...

چی بگم حالا آخه صیغه محرمیت طوری نیس که یعنی سختش نکن موضوع مهمی نیس سرش اذیت شی که. بالاخره با عقد محرم میشین حالا یا صیغه موقت یکم جلوتر. خودتو اذیت نکن سراین چیزا خیلیا صیغه میکنن دخترپسر راحت باشن حتی دیدم کسایی که شاید خیلی مذهبیم نیستن. اما درکل موضوع سختی نیس حالا فوقه فوقش یه صیغس فقط میگم سراین اذیت نشی همین😊

منم معتقدم ولی نمیپسندم اخه کاری قرار نیس بکنن منو شوهرم خیلی حد خودمونو نگه میداشتیم حتی مستقیما ...

نه واسه کاری کردن نیس که😕😕😕😮😮😶😶😶😐😐 من خودم مجردم اما دیدم که صیغه میخونن وقتی میخوان رفتوآمد کنن راحت باشن وقتی که عقد حتمیه. بستگی به فرهنگ و سنت و رسمورسوم هر خانواده داره . بعضیا اینکارو.میکنن بعضیا خیر..درهرحال هر خانواده اب رسومات خودشو داره نمیشه به کسی عیب گرفت🙏