2777
2789

میگرن دارم !!!قرص ندارم 

رگ گردن سمت چپم و نصف سر چپم خیییلی درد می‌کنه!!!!

حالت تهوع هم دارم،،،توذخدا راه حلی ندارین 

بخدا مجبوری رفتم گوشتکوب آوردم میزنم رو گردنم !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیییقا تاپیک اخرمو ببین همین الان به همین درد دچارم.... فقطم سمت چپ سرمو و رگ پشت سرم ینی حالت تهوع گرفتما

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
عناب نداری یا زنجبیل 

من امروز زنجبیل دم کردم خوردم زیاد اثر نداره... دو سه ماهه این درد افتاده ب جونم.... چپ سرم 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

منم میگرن دارم میدونم چه حالی هستی ولی گوشی رو بزار کنار چون حالت و بدتر میکنه نفس عمیق بکش و رگهای گردنت و محکم ماساژ بده یکم کمک میکنه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

دارچین و یکم با اب خییییلی کم مخلوط کن خمیری بشه بمال رو قسمتی که درد میکنه خیلی میسوزه ولی ارومترت میکنه...

دستما کاغذی بکن تو دماغت چنذتا عطسه بزنی

نیس بدتر از من :/ خودِ بد هم بد میگه از من :)

کسی که میگرن داره همیشه باید شیاف دیکلوفناک دلشته باشه خونش 

و بهترین دارو هم از این قرصای سه تایی که کافیین و پروفن و استامینوفن با هم داره 

الانم یه چای کمرنگ با نبات بخور یا با خرما یا با عسل 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دقیییقا تاپیک اخرمو ببین همین الان به همین درد دچارم.... فقطم سمت چپ سرمو و رگ پشت سرم ینی حالت تهوع ...

وای عزیزم خب اگه مسکن داری بخور 

من ژلوفن میخورم بعد یه ربع خوب میشه !!!!

منم از ناچاری آوردم با گوشتکوب میکوبم رو رگ گردنم ببینم خوب میشه 

خب چیکار کنم  من تا مسکن نخورم خوب نمیشم  بچه ها بنظرتون سوپر مارکت ها مسکن دار ...

ببین عزیزم اول سعی کن مسکن پیدا کنی یا بگی برات بخرن اگه نشد اگه دارچین داری دم کن بخور چشاتو ببند برو تو اتاق تاریک نیم ساعت گوشی دردتو بدتر میکنه

❤️

پاهاتو اب سرد بگیر