دختر_اول_پاییز مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 998 عنوان از عشق اولتون خبر دارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 230 پست من هنوز مجردم اما اون ازدواج کردهاز 12 سال پیش که جدا شدیم هنوز به یادشمگاهی توی اینستا عکس پروفایلش رو نگاه میکنم💔💔💔💔 1399/08/06 | 18:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_ عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 14 اره عزیزم میفهمم ولی گفتم که نفرین یه انرژی منفی داره ک ممکنه ب زندگی خودمون برگرده من نفرین نکردم فقط گفتم ایشالا یه اتفاقی برات بیوفته که همون لحظه فقط به یادت من بیام با خودت بگی که این تاوان قلب شکسته اون دختره بود
صبانو عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 244 دوستت داشته پس هنوز راستش فک نمیکردم بعد اینکه من ازدواج کردم عشقی تودلش مونده باشه وقتی شنیدم ازدواج کرده مطمئن شدم که هیچ اثری ازمن تودلش نمونده اما بااین کارش فهمیدم اون خیلی مرده
raponzel28 عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 1631 واقعا اکثرا قبل ازدواجشون عاشق شدنااا خخخپس من چرا اینجوری نبودم خخخ🤣😂😂😂.ولی از وقتی همسرم اومد خواستگاری و باهاش آشنا شدم خیلی دوسش دارم خیللللی
دختر_اول_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 998 اره واقعا اصلا خوب نیست یاداوری و تذکر خوبی بود ممنونم خیلیا که مجردن چیادم دردودل هم نکنه؟؟؟اصلا کسی که با یه تاپیک بخواد به گناه بیافته صبح تا شب خیلی بهانه های بهتر برای به گناه افتادن پیدا میکنه عزیز جان
زری1369 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 وای عزیزم 😔الان ازدواج کردی؟ اره.بچه هم دارم.ازدواج نمیکردم چکار میکردم.ولی قلبا شوهرمو دوس ندارم.من عشق اولمو میخوام.همونی که همه کارام بخاطر اون بود.تو قلبم پادشاهی میکرد. امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 عشق اولم ازدواج کرده بچه دار شد چندین سال زندگی بدی داشت والان چند ماهه طلاق گرفتهمنم با یه آدم دیگه ازدواج کردم که بعداً عاشقش شدم و الان بچه داریم و زندگی عالی و خیلیا حسرت زندگیمون رو میخورن
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8955 مرداد عروسیش بود الان منتظر دخترشه لامصب چه هول بوده عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
کوهستان۵۹ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 9876 ایکاش خواهرت از اول بهت میگفت آره ولی نگفت چون فکر میکرد حس اون پسر بهش الکیه ولی باور میکنی اون سالها و خاطراتش برام خیلی شیرینن؟ ای یار بکِش دستم آنجا که تو آنجایی... مولانای جان
دختر_اول_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 998 بهم تجاوز کرد تا بمیرم یادم نمیره کوچیک بودم نادون اونم ۱۵ سال از من بزرگتر آخرم زد زیرش گذشت رفت ول ... خدا لعنتش کنه شیطان پست
در_قفس_طلائی عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 1128 اره خب عزیزم پس همون ان شاء الله ی روز ی مردی میادتوی زندگیت و قلبتوپرعشق میکنه واصلا قد سرسوزن جایی تودلت واس عشق اول نمیمونه
آبشاررررم عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 12156 دقیقا.منم هنوز بعد از ۱۲ سال هنوز میبینمش دست و دلم میلرزه.لعنتی منو داغون کرد. اره واقعا.ایشالاخوشبخت بشه.ماقصدمون ازدواج بود.ولی بخاطردخالت خونوادش نشدکه بشه.یروزمادرش اومددیدنم وخطونشون کشید.وهشداردادکه بیخیالش باشم.وقتی نامزدکردم ترکیه بود.بعداشنیدم وقتی برگشته جنجال بپاکرده.هایییییی😭😭🥺🥺یاداوریش برام خیلی دردناکه ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 جاریم و مادرشوهرم،جاریم میخاس خاهرزادشو بنداره به شوهرم نتونس اخرم فقط جدامون کرد بیشرف😞😞😞😞😞 ای وای ینی کیف کردم ها....جاری منم میخواست خواهرشو بندازه شوهرم ..... خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
ملکه_تیرماهی عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1761 میفهمم عزیزم همون اولم فهمیدم اذیتت کرده ولی نفرین کردن انرژی منفی داره ممکنه خدایی نکرده ب ز ... اره سپردمش ب خدا میشه واس حاجتم یه دونه صلوات بفرسی ممنونتم❤در ضمن 1399/9/9 بهترین
93zahra72 عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 60 ببین گلم سوره بقره رو هرروز بخون نتونستی هرروز توی خونت گوش بده..جن و شیطون وارد نمیشه..ایشالا باطل ... چشم عزیزم،ممنون❤🌹
دختر_اول_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 998 خب عزیزم پس همون ان شاء الله ی روز ی مردی میادتوی زندگیت و قلبتوپرعشق میکنه واصلا قد سرسوزن جایی تود ... باور میکنی اصلا نمیشه؟😭💔