2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 230 پست
وااااای  خدایا با دوست متاهلت!!!!!؟؟؟؟ خدا لعنتشون کنه

اوهوم.  تازه واسش کادوی تولد طلا گرفته که ی تیکه طلا توشه.  علامت بی نهایت با قلب و قفل

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیم رو تباه کرد خواهر جوونیمو ازم گرف تو ک از دلم خبر نداری نفرین زبونیه ولی متنفرم ازش

میفهمم عزیزم همون اولم فهمیدم اذیتت کرده 

ولی نفرین کردن انرژی منفی داره ممکنه خدایی نکرده ب زندگی خودمون برمیگرده

خدایی ک اون بالاس از همه چی خبر داره غصه نخور

اومدے تا بره فصل دیوونگے...شدے آرامشـِ کل این زندگے😍😘

هم محلیم بود از ۱۴ سالگی تا ۲۰ سالگی باهم دوست بودیم بعد یه کار احمقانه ای کردم امتحانش کردم اونم وا داد و دوستیمون بهم خورد بعدش خواهرم بهم گفت اون اول میخواست با من دوست بشه 😐😐

الانم ازدواج کرده چند ساله بچه نداره و وضع مالی خوبیم نداره، گاهی میبینمش و مثل قدیم بهم نگاه میکنیم و خبراشو از دخترای فامیلم که میدونن قضیمونو میشنوم 😔😔😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

منم یه کیو خیلی دوست داشتم خیلی یه روز توراه مدرسه بهم نامه داد ولی من هیچ وقت به روی خودم نیاوردم که دوسش دارم ولی دیونه واردوسش داشتم بهش محل نمیدادم باماشین تصادف کرد ودرجاتموم کردداغش تااخرعمرباهامه ولی هیچ وقت به کسی نگفتم اولین باره که میگم اون زمان ۱۳ سالم 😔حتی نگاشم نمیکردم همسایه بودیم میومد دم درخونشون شعرمیخوند 😢😢😢😢😢😢😢😢

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم

بهم تجاوز کرد تا بمیرم یادم نمیره کوچیک بودم نادون اونم ۱۵ سال از من بزرگتر آخرم زد زیرش گذشت رفت ولی تا زنده ام نفرین نمیکنم ولی سپردمش به خدا و اون دنیا روز قیامت

منم نفرین رو دوست ندارم اما باور کن گاهی اون زجری که بخاطر یه نامرد ادم میکشه ناخواسته اوم نفرین میک ...

اره عزیزم میفهمم

ولی گفتم که نفرین یه انرژی منفی داره ک ممکنه ب زندگی خودمون برگرده

اومدے تا بره فصل دیوونگے...شدے آرامشـِ کل این زندگے😍😘
خیلی بده این تاپیکت ک متاهل ها را یاد یک نامحرم میندازی تو گناهشون شریکی

اره واقعا اصلا خوب نیست

یاداوری و تذکر خوبی بود ممنونم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من اصلا نمیتونم عاشق شم اصلا انگار حس ندارم 

اشتباه میکنی، حس قشنگی رو از دست میدی هرچیم تهش وصال نباشه 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
داغونم خیلی ۷‌ ساله جدا شدیم هی میخوایم برگردیم ولی باز یچی میشه خراب میشه،برام قران باز کردن گفتن ت ...

ببین گلم سوره بقره رو هرروز بخون نتونستی هرروز توی خونت گوش بده..جن و شیطون وارد نمیشه..ایشالا باطل میشه دعاشون

چهارقل هم همیشه بخون

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍