بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم محلیم بود از ۱۴ سالگی تا ۲۰ سالگی باهم دوست بودیم بعد یه کار احمقانه ای کردم امتحانش کردم اونم وا داد و دوستیمون بهم خورد بعدش خواهرم بهم گفت اون اول میخواست با من دوست بشه 😐😐
الانم ازدواج کرده چند ساله بچه نداره و وضع مالی خوبیم نداره، گاهی میبینمش و مثل قدیم بهم نگاه میکنیم و خبراشو از دخترای فامیلم که میدونن قضیمونو میشنوم 😔😔😔
منم یه کیو خیلی دوست داشتم خیلی یه روز توراه مدرسه بهم نامه داد ولی من هیچ وقت به روی خودم نیاوردم که دوسش دارم ولی دیونه واردوسش داشتم بهش محل نمیدادم باماشین تصادف کرد ودرجاتموم کردداغش تااخرعمرباهامه ولی هیچ وقت به کسی نگفتم اولین باره که میگم اون زمان ۱۳ سالم 😔حتی نگاشم نمیکردم همسایه بودیم میومد دم درخونشون شعرمیخوند 😢😢😢😢😢😢😢😢
بهم تجاوز کرد تا بمیرم یادم نمیره کوچیک بودم نادون اونم ۱۵ سال از من بزرگتر آخرم زد زیرش گذشت رفت ولی تا زنده ام نفرین نمیکنم ولی سپردمش به خدا و اون دنیا روز قیامت