2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاید ببینم کاری که دارم انجام میدم خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عجیبه واسم. باز کاری داشته باشه یه چیزی..همینطوری که الکی نمیشه بگه نمیبرم حتما یه چیزیش هست..!

اخه چون باشگاه داش من گفتم منو ببر لج کرد ن اونجا رف ن منو برد

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 
اره هرچی ک بخام اصلا براش مهم نی

خب توهم چندوقت محلش نده همه جابرو باآژانس  ببین چیکارمیکنه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
ای بابا من صدبار به خواهر خودم میگم نذار فک کنه تو دیگه خیلی مستقلی و نیاز به حمایتش نداری نذار لطف ...

من دختر مستقلیم ولی اون سواستفاده کرد از این توانایی من

خیلی مغروره

میگم دیگه خیلی بهش التماس لابدکردی هی منتشوکشیدی پرروشده یک چندوقت محلش نده باآژانس برو حتاتنهایی تاآخرشب بروتفریح بعدم اگه گفت چرادیراومدی یادیرکردی بگوماشین گیرنیومدیاهیشکی نبودبیارم آبروش که بره جلوی دیگران میفهمه کارش اشتباهه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
میگم دیگه خیلی بهش التماس لابدکردی هی منتشوکشیدی پرروشده یک چندوقت محلش نده باآژانس برو حتاتنهایی تا ...

تو دنیا فک نکنم زنی باشه ک مثه من به شوهرش احترام بزاره و خدب باشه باهاش چرا اینقد بی لیاقته

تو دنیا فک نکنم زنی باشه ک مثه من به شوهرش احترام بزاره و خدب باشه باهاش چرا اینقد بی لیاقته

همون زیادی بالابردیش که ازاون بالانگات میکنع ومحلت ننیده مردازیادی بهشون بهابدی هوابرشون میداره